Čau lidi, dneska jsem se rozhodl přeinstalovat Windows7, všechno v pohodě bez problémů, ovšem po reinstalaci když sem stáhl nějakej instalátor, třeba teamspeak nebo catalyst atd... píše mi při otevření - NSIS error - error launchinh instaler. Nemůžu tudíž nic nainstalovat. Pls pomozte, na googlu jsem žádnej smysluplnější fix nenašel. Díky moc.
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin - pardon
Po reinstalu W7 nelze nic nainstalovat - NSIS error* Vyřešeno
Re: Po reinstalu W7 nelze nic nainstalovat - NSIS error*
Vítej na PC-help!
Mám tomu dotazu rozumět tak, že se Ti neinstaluje vůbec nic, tedy ani ovladače nebo úplně primitivní programy?
Mám tomu dotazu rozumět tak, že se Ti neinstaluje vůbec nic, tedy ani ovladače nebo úplně primitivní programy?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ani ovladače, prostě jakejkoliv program jakože instalátor spustim a napíše mi to NSIS error... :/
Zatím jsem našel tohle:
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Zář 2012 20:49) ---
A pokud Ti nedělá velký problém angličtina, tak tady: http://www.ehow.com/how_5541530_fix-nsis-error.html
A taky na Googlu je spousta odkazů na "nsis error"
Typický projev práce nějakého filtru (antivirus, antispam, proxy apod.) ať už v lokálním OS nebo vzdáleném proxy serveru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Zář 2012 20:49) ---
A pokud Ti nedělá velký problém angličtina, tak tady: http://www.ehow.com/how_5541530_fix-nsis-error.html
A taky na Googlu je spousta odkazů na "nsis error"
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no spousta odkazů sice je, ale žadný normální vyřešení jsem ztoho nevyčet, píšou tam co to je na co to je vliv ale jak nebo co mam dělat ne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Zář 2012 20:50) ---
zkusim to co jsi poslal
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Zář 2012 20:50) ---
zkusim to co jsi poslal
V tom přímém odkazu je přímý návod - anglicky.
Zkusil jsem to a problém přetrvává. Stále mi to píše NSIS error.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus systém nainstalova znovu, zformátuj disk a nainstaluj novej čistej systém...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Dobře, zítra zkusím znova přeinstalovat a naformátovat disk. pak se ozvu 

Re: Po reinstalu W7 nelze nic nainstalovat - NSIS error* Vyřešeno
Super, naformátoval jsem znovu disk a už to jede, nevím co to bylo předtim za fail. Díky moc 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3326
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 3049
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4061
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2621