zdravim, mam problem nefunguje mi v PC Internet Explorer, funguje jen 64bitova verze. problem je vtom, ze system Vista pri kazdem problemu ktery potrebuju odeslat, automaticky chce vsechno posilat pres tu nefunkcni verzi.Pak se dostanu do zacorovanyho kruhu:) "Internet Explorer prestal pracovat chcete odeslat zpravu o problemu" - odeslat - "nelze odeslat Internet Explorer prestal pracovat chcete odeslat zpravu o problemu".... momentalne resim na PC problem s aktualizacema nemuzu ho donutit aby stahnul servis pack 2 pro Windows Vista.zkousel jsem uz vsechny varianty ktery jsem nasel na windows.microsoft.com a ten explorer mi praci jen stezuje. Nejspis to vsechno spolu souvisi. Ale ja i kdyz se potrebuju dostat na poradce pri potizich, tak to jde automaticky zas pres ten nefunkcni Explorer, takze se nedozvim nic.
predem dekuji za rady:-)
Internet Explorer 9 funguje jen ve 64bitové verzi *
Internet Explorer 9 funguje jen ve 64bitové verzi *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 zář 2012 13:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu „Internet Explorer 9“. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale sám název problematické aplikace o problému neříká vůbec nic.
Důvod: Doplnění nadpisu „Internet Explorer 9“. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale sám název problematické aplikace o problému neříká vůbec nic.
Re: Internet Explorer 9
Stáhni si třeba jen dočasně jiný kvalitní prohlížeč (Firefox, Chrome, Opera nebo Nevímcoještě), který zas jen dočasně nastav jako výchozí. Až vyřešíš problémy s IE9, vrátíš se k němu a ostatní buď odinstaluješ, nebo necháš jako záložní.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Internet Explorer 9
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2869
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 23:01
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4812
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3200
-
od Signalista97