Dobry den, take bych potrebovala poradit s reinstalaci windows 7 na dellu..nikdy jsem to nedelala a tak budu moc vdecna kdyz mi poradite a pomuzete..nemam instalacni cd, nebo dvd, instalace je tedy , jak jsem se docetla na netu, primo v pocitaci..mam to tedy vypalit, jak? a co dal je potreba, nejaky klic, kde to vse sezenu?
dekuji moc za rady
Jak přeinstalovaz Win7 ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaj přeinstalovaz Win7 ?
Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem do příslušné sekce. Příště si laskavě založ vlastní téma.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
dell stuido 1747
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Zář 2012 17:41) ---
Pic : aha, promin ja prave myslela ze jsem to vkladala uz do zalozeneho tematu..kde se psalo o reinstalu tak sem dala odpovedet a poslala tehle dotaz, tak nevim proc se zalozilo dalsi tema..to se omlouvam
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Zář 2012 17:41) ---
Pic : aha, promin ja prave myslela ze jsem to vkladala uz do zalozeneho tematu..kde se psalo o reinstalu tak sem dala odpovedet a poslala tehle dotaz, tak nevim proc se zalozilo dalsi tema..to se omlouvam
-
- Pohlaví:
Já nevím jestli Dell má Recovery oddíl na obnovení systému? Co kdyby ses koukla do manuálu?
Ano v manuálu by to mohlo být... Případně při nabíhání windows jak nahoře bliká taková čárka zkus zmáčknout escape a tam by mělo být opravit pc
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
To Téma se nezaložilo! To Ti právě upravil a založil Pic, protože do cizích vláken se neleze
Což Ty evidentně nevíš. Přečti si Pravidla fóra!

Což Ty evidentně nevíš. Přečti si Pravidla fóra!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Satam: Mírni se. Nic tak brutálního se nestalo!
Recovery instalace je uložena na pevném disku, pokud byl laptop zakoupen se systémem.
Recovery instalace je uložena na pevném disku, pokud byl laptop zakoupen se systémem.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Nevidím důvod se mírnit, mírný jsem dost. Taky jsem nenapsal, že se stalo něco brutálního. Jen mě mrzí, že člověk, který je na fóru registrován více než 1 rok, dodneška neví, jak se na fóru chovat.
PS. Sorry za OT!
PS. Sorry za OT!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Jak přeinstalovaz Win7 ?
V pocitaci, kdyz rozkliknu pocitac - spravovat - sprava disku, je recovery oddil..ale nevim co s tim dall nebo co a jak..noteboook byl zakoupen s predintalovanym systemem..jedna se o windows 7 home premium
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”