Ahoj po reinstalu WINu mam misto klasickeho hledani nejaky naprosto nepouzitelny program WINDOWS SEARCH (viz screen) bohuzel se mi ho nikdy nepodarilo vypnout... zkousel jsem vsechno mozne co jsem kde nasel od odinstalace az po zakazani ale stejne se tam ta mrska furt drzi... nejde pres to najit zhola nic.. i kdyz je to zaple nic ta "SRAJDA" nenajde.. tim padem v PC ve kterem mam temer TERA dat nemuzu nic hledat coz je znacne obtizne.. nevedel by alespon tady nekdo jak se toho zbavit a vratit tam starej dobrej vyhledavac? DIKY moc za rady!
edit: husty nevedel jsem ze jsem jdou vkladat prilohy :) stokrat lepsi nez to porad nekam upovat a nebejt si jistej zda to vubec vidite... zkusim teda nejakou z tech rad i kdyz tu aktualizaci s tim KB cislem uz jsem mazal nescetnekrat.. :/
Windows Search - misto klasickeho hledani win XP
Windows Search - misto klasickeho hledani win XP
Naposledy upravil(a) MachrCZ dne 02 říj 2012 12:41, celkem upraveno 1 x.
Díky za veškeré rady :)
Re: Windows Search - misto klasickeho hledani win XP
Obrázek, na který odkazuješ, je 1pixelový gif. Obrázky nejlépe vkládej přímo sem do fóra jako přílohu svého příspěvku.
Windows Search bys měl najít v přidat/odebrat programy jako aktualizaci (tzn. musíš nahoře uprostřed zaškrtnout políčko zobrazit aktualizace.
Jestli hledám dobře, tak se WS jmenuje KB940157.
Jestli máš ale nastavené automatické aktualizace tak, aby se na nic neptaly, je možné, že se ti to zase samo nainstaluje. V takovém případě je vhodné explicitně navštívit stránku Microsoft Update a zvolit jednu ruční aktualizaci, ve které WS zakážeš a potvrdíš, že už to nechceš.
Windows Search bys měl najít v přidat/odebrat programy jako aktualizaci (tzn. musíš nahoře uprostřed zaškrtnout políčko zobrazit aktualizace.
Jestli hledám dobře, tak se WS jmenuje KB940157.
Jestli máš ale nastavené automatické aktualizace tak, aby se na nic neptaly, je možné, že se ti to zase samo nainstaluje. V takovém případě je vhodné explicitně navštívit stránku Microsoft Update a zvolit jednu ruční aktualizaci, ve které WS zakážeš a potvrdíš, že už to nechceš.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Windows Search - misto klasickeho hledani win XP
Tak screen jsem nahodil a v tech aktualizacich uz to vubec neni.. taky mi ten WS pise ze neni spusten jeste aby byl kdyz ho v PC vubec nemam mit... nechapu co tam furt dela proc se tam neda ten normalni AAAA :((
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:19) ---
Ted jsem v tom windows updates pomoci hroziveho prohlizece IE
Tak jdu hledat :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:27) ---
Tak bohuzel jsem tam vubec KB940157 nenasel.. :/ tak ja nevim ach jo..
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:30) ---
http://help.wugnet.com/windows/Uninstal ... 24142.html zde jsem neco nasel.. v anglitcine nejsem az zas tak skvelej ale zkusil jsem vyhledat ty registry a nic mi to nenaslo.. treba mi nekdo rekne vic kdo tomu vice rozumi
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:43) ---
Tak vyreseno!!! KONECNE JE TA srajda pryc!
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:19) ---
Ted jsem v tom windows updates pomoci hroziveho prohlizece IE

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:27) ---
Tak bohuzel jsem tam vubec KB940157 nenasel.. :/ tak ja nevim ach jo..
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:30) ---
http://help.wugnet.com/windows/Uninstal ... 24142.html zde jsem neco nasel.. v anglitcine nejsem az zas tak skvelej ale zkusil jsem vyhledat ty registry a nic mi to nenaslo.. treba mi nekdo rekne vic kdo tomu vice rozumi
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 13:43) ---
Tak vyreseno!!! KONECNE JE TA srajda pryc!
Díky za veškeré rady :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledání v průzkumníku Windows 11 je téměř nepoužitelné
od -pavelk- » 20 říj 2024 18:46 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3102
-
od -pavelk-
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 15:36
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4791
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6035
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2182