Zkusila jsem už asi vše o čem jsem se dočetla i co jsem slyšela. Nejúčinnější by se zřejmě bývalo zdálo ''Obnovit PC do původního stavu'' .. Problém je ale bohužel v tom že už je to několik měsíců co se mi tohle přihodilo, ale nevěnovala jsem tomu moc velkou pozornost protože mě to moc nezatěžovala. No a obnovit PC jde jen do určitého datumu nějaké aktualizace nebo podobně. Či obnovy počítač do zakoupeného stavu jsem mi opravdu nechce! Proto bych ráda nějakou vaši radu co s tím provést bez ztráty co nejméně dat jelikož nemám k dispozici externí disk, či nějaké extra USB.
já bych musela PC obnovit do stavu po zakoupení. Protože mi nejde najít datum který by byl před tím co se to stalo .. stalo se to asi na začátku 6 měsíce , a datum je tam někdy na konci 7 ! Takže tím by se problém nevyřešil, a tak se ptám pokud to obnovím úplně jestli tím ty data ztratit nemohu?
PS: Vlastním Windows 7
Děkuji za vaše rady a názory :).
Všechny ikony se otvírají v jendom programu!
Re: Všechny ikony se otvírají v jendom programu!
Pokud tím byl myšlen odkaz pod tím dotazem, a postup s ním.. pokud jsem to teda dobře pochopila provedla, tak i přes to mě to nepomohlo
Klikla jsi na to ZDE v odpovědi Blue Spirita?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Ano, klikneš na ten odkaz pravou myší a vybereš Uložit cíl odkazu jako a uložíš na plochu. Pak jenom dvojklikem uložíš do registrů.
Ano, uložila jsem to na plochu..
Pak to roz-klikla a vyskočilo mě chcete aby tento program provedl změny ve vašem počítači ANO!
A klikala dál..
Až se mi ukázalo že do registru byli uloženy klič atkd.
a poté se nic nedělo? Mám nějak pokračovat?
Pak to roz-klikla a vyskočilo mě chcete aby tento program provedl změny ve vašem počítači ANO!
A klikala dál..
Až se mi ukázalo že do registru byli uloženy klič atkd.
a poté se nic nedělo? Mám nějak pokračovat?
Dobře:)
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 20:47) ---
Ani po restartování se problém nevyřešil, tak tedy nevím jestli si třeba rozumíme..v čem je problém
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 20:47) ---
Ani po restartování se problém nevyřešil, tak tedy nevím jestli si třeba rozumíme..v čem je problém
-
- Pohlaví:
Snad si rozumíme, všechny ikony vypadají stejně?
Ano, jak ve startu tak na ploše tak všude, dala bych jsem obrázek ale právě díky tomu je to problém vložit ''prt sc'' do nějakého programu
Omlouvám se za svůj první příspěvek v tomto vláknu, něco jsem špatně pochopil. Ale k věci: píšeš, že Tě to nezatěžovalo, používáš Internetový prohlížeč, tedy vše se Ti neotvírá v jednom programu. Nebo se pletu?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Otvírá, ale kliknu na daný program pravý tlačítkem a dám otevřít v programu ........ aktd.
Přidám fotku jak to vypadá pro upřenění
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 21:03) ---
Přidám fotku jak to vypadá pro upřenění
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2012 21:03) ---
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2327
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8257
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”