WINDOWS CE 6 čeština ???

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Pejpr
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

WINDOWS CE 6 čeština ???

Příspěvekod Pejpr » 06 říj 2012 16:37

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, zda-li někdo z Vás neví o nějaké češtině do Windows CE 6.0?
Dostal se mi do ruky takový mininotebook (strašnej aušus) a k mému udivení má Windows CE. Pochopitelně lokalizace přímo v něm nejde a i kdyby, tak v tomto pc lan a net nefunguje :D... Zkrátka bych potřeboval nějakou instalačku CZ do tohoto Windowsu...

Za každý nápad či odkaz velice děkuji!!! Hledám to přes pět hodin na netu, něco odzkouším atp a stále nic :-/

Reklama
ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: WINDOWS CE 6 čeština ???

Příspěvekod ondoubek » 06 říj 2012 16:41

To je ten činský šrot?
Pokud to nemá značku,bude to něco takového,hledej tu http://www.sylvaniacomputers.com/produc ... product=41

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 06 říj 2012 16:44

Takové téma už tu bylo, nevím jak to dopadlo, ale zkus to viewtopic.php?f=46&t=63575
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Pejpr
nováček
Stav:

Příspěvekod Pejpr » 06 říj 2012 16:46

Jo, takový z červeného plastu jak hračka za komančů a zkrátka noname :D
Díky moc, jdu to prostudovat, dám vědět, esli jsem pochodil ;)

BTW: ano, řešilo, ale bohužel se to nějak nedořešilo, sice tam je odkaz kamsi, ale ten už dávno nefunguje/neexistuje :-(

Pejpr
nováček
Stav:

Příspěvekod Pejpr » 02 lis 2012 11:16

Tak po delší odmlce, kdy jsem neměl moc čas toto řešit, jsem se k tomu konečně dostal.
Na daném probíraném tématu už odkazy bohužel nefungují a na stránkách výrobce nic o lokalizaci nepíší :-/ .....
Asi tedy netušíte nikdo, kde by se mohla sehnat jakákoli čeština do tohoto systému, že :(? Pokud tedy ovšem vůbec nějaká je.... to by pak nemělo ani smysl řešit žj :-/ :D

Jinak, případně díky za další typy ;)

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 02 lis 2012 14:40

Nevím, ale čeština bude určitě existovat (zkus pohledat češtinu pro Windows Mobile 6, je to postavené na stejném základu, ale nevím jestli to bude fungovat). Popřípadě by se tam dal nahrát LINUX (ten funguje na ARM), zkus pohledat nějaký emulátor/vhodnou distribuci pro Windows Mobile/CE 6.

Edit:
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=55044.0
http://www.arm.com/community/software-e ... /linux.php
http://www.arm.linux.org.uk/
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Pejpr
nováček
Stav:

Příspěvekod Pejpr » 04 lis 2012 16:17

No, asi teda neexistuje. Už mi vážně došli fráze, kterými bych něco dostal z googlu. "Windows CE 6 - co to je za ***** že nemá ani CZ lokalizaci" - to na to taky nic nenašlo... :D ....

Ne, fakt už si nevím rady. Linux tam nechci dávat. Uvažoval jsem jedině tak o Androidu (když už něco společného s linuxem), ale i tak, nerad bych pak řešil další problémy typu nepodpory zařízení nebo neexistující ovladač. Tohle zařízení je prostě nějaký šunt. Šuntem zůstane a nic lepšího než nějaký dementní Windows CE si to asi stejně nedá. Nechci to riskovat. Co se týče CZ verze Windows Mobile 6, tak to zas nepodporuje tento CAB soubor, takže ani s tím nepochodím.

Spoustu faků na netu sice je, i video, jak to někdo má "počeštěné", ale že by ten dotyčný odpověděl, to ne.
Tak prosím prosím, máte někdo nějaký nápad nebo se na to mám raději vykašlat? A říct té holčině, že se holt musí naučit anglicky nebo si radši příště trošku připlatit a koupit něco normálního?

Díky moc

jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jackm » 04 lis 2012 16:47

Na tom krámu se stejně nic nedá dělat, to už je lepší koupit za 1500 Kč Tablet s Androidem a uspokojí mnohem víc, než tento krám.
Ať si koupí něco normálního.

Pejpr
nováček
Stav:

Příspěvekod Pejpr » 08 lis 2012 12:47

jo, také jsem tuto informaci té paní sděloval :D, ale holt, obyčejný smrtelník s nízkým příjmem je rád, že je rád :-/ .... takže, ta čeština, abych ji udělal radost, by se šikla :) .... jinak, rozvztekanej jsem byl už dost a taky si ten šunt něco vyslechl, já bych si toto v životě nekoupil a ani batoleti na hraní :D

jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jackm » 11 lis 2012 00:31

Jo to máš pravdu, s tím smrtelníkem s nízkým příjmem to chápu, ale kdyby jí koupila ten tablet, tak by udělala lépe, dá se k němu také dokoupit klávesnice. Todle totiž nemá žádnou výhodu jako netbook/notebook s plnohodnotným OS, protože to oproti tomu neumí vůbec nic, systém, který má ukončenou podporu a taky je na něj o dost méně aplikací, než na tablet s Androidem, ale to té paní nijak nepomůže. :D
Tu češtinu jsem se pokoušel také Googlit a nic, co by fungovalo, bohužel, je to asi ztracený a dost si naběhla. :(

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 11 lis 2012 00:50

Cestina do Win CE samozrejmne existuje

Ale pozor: kazde zarizeni s Windows CE pouziva vlastni zkompilovanou verzi, tudiz by ta cestina musela byt primo obsazena ve firmware. A to nepredpokladam ze nejaky cinan udela, ten je rad ze udelal anglickou verzi.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”