Integrovaná zvukovka v nové instalaci Win7 nefunguje
Integrovaná zvukovka v nové instalaci Win7 nefunguje
Hoj prosím vás od kámoše jsem dostal dílý ze stareho kompu za to že jsem mu ho vylepšil byla to Základní deska ASUS P4P800. Chtěl jsem ji nějak využít tak jsem ji hodil do bedny že ji nějak pak využiju. Jenže mam problem se zvukem. Naistaloval jsem po prvé Win XP ale tam mi zvuk nešel a ani naistalovat ovladač k LAN. Tak jsem skusil W7. Problem s LAN byl vyřešen ale zvuk stale nejde přitom ovladač je ale zvuk nejde. Tato zakladka má integrovanou zvukovku a na strankách výrobce jinný ovladač není prosím poradtě.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 27 říj 2012 23:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Problem se zvukem.
Vítej na PC-help!
Na té desce teď zrovna jedu, mám Win XP SP3 a instalační soubor ovladače zvuku je zazipovaný s jmenovkou AD1980WHQL audio.
S ním mi to chodí bez problémů. Pokud máš jiný ovladač, zkusím najít odkaz a pošlu Ti ho.
Tady je ke stažení: http://dlcdnas.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... 80WHQL.zip
Na té desce teď zrovna jedu, mám Win XP SP3 a instalační soubor ovladače zvuku je zazipovaný s jmenovkou AD1980WHQL audio.
S ním mi to chodí bez problémů. Pokud máš jiný ovladač, zkusím najít odkaz a pošlu Ti ho.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Integrovaná zvukovka v nové instalaci Win7 nefunguje
Ahoj prosím tě a pujde mi na win7. ten můj ovladač mi našle windows a přijalo mi ho bez potíži jen prostě když pustím nějaky zvuk nebo mp3 tak mi nic nepřehrává. Jakože nejde slyšet žádný zvuk.
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Říj 2012 20:08) ---
Stale nic nejde slyšet nic.
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Říj 2012 20:08) ---
satam píše:Vítej na PC-help!
Stale nic nejde slyšet nic.
Re: Integrovaná zvukovka v nové instalaci Win7 nefunguje
ani po přeinstalování na Win XP SP3 nebylo nic vyřešeno nastal zas problem s LAN. Prosím vážně někoho jestli by se nemohl mi na to podívat přes Team Viewer. Nebo podobnym programem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 7548
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2415
-
od petr22
05 črc 2024 18:52
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3889
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 11
- 19079
-
od cemel