Dobrý den,
mám notebook Lenovo ideapad z580 s windows 7 a mám tři dotazy - problémy:
Po startu windows a naběhnutí na plochu se mi vždy otevře Tento počítač, nechápu proč. Samozřejmě ho stačí "jen" zavřít, ale prostě bych rád, aby s tím přestal :) . Nabídka Po spuštění je prázdná a ani nevím, že bych něco nastavoval, prostě asi před týdnem s tím začal a je to po každém startu.
Dále bych se chtěl zeptat, jak můžu přeinstalovat komplet windows 7, když k ntb nebylo dvd. V manuálu píšou něco o obnově ze zálohy ze skryté partition, jenže i tak mi to nepřijde košer, já bych radši klasiku, formát hdd a nahodit čistý systém jako jsem dělal u win xp. Můžu nějak legálně získat dvd s OS? A když ne, můžu získat někde dvd s OS a klíčem u ntb z něj udělat orig?
A třetí a poslední, to je další takový zvláštní problém po startu, někdy mi notebook nabíhá a když naběhne plocha, tak vše zčerná, komplet všechno, zůstane jen kurzor... Pomůže jen ctrl alt del, odhlásit a znovu přihlásit. Dělá to jen někdy... A samozřejmě, když se pak přihlásím, čeká na mě otevřený Tento počítač, jak jsem psal v první otázce...
To by bylo vše, děkuji za případné řešení
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Říj 2012 21:00) ---
Problém č.3 odpadá, po chvilce hraní s msconfig jsem přišel na to, že černou obrazovku způsobí program na touchpad TouchZone, který se někdy zřejmě sekne. Odinstalace to vyřešila.
Windows 7, spouštění po startu, černá obrazovka
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7, spouštění po startu, černá obrazovka
1. Hrej si s msconfigem dal, jedna z polozek bude obsahovat i explorer
2. Muzes si pro obnoveni tovarniho stavu vypalit par DVD, ale bude na nich to same, co na te skryte partition. Cistou instalaci z microsof-OEM DVD+tvuj klic ti neschvali zdejsi mravokarci, byt to vetsinou jde bez problemu. Jeste je moznost si vendor-OEM DVD vyrobit sam, ale...
2. Muzes si pro obnoveni tovarniho stavu vypalit par DVD, ale bude na nich to same, co na te skryte partition. Cistou instalaci z microsof-OEM DVD+tvuj klic ti neschvali zdejsi mravokarci, byt to vetsinou jde bez problemu. Jeste je moznost si vendor-OEM DVD vyrobit sam, ale...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5715
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 lis 2024 15:17
-
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4915
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 6
- 8222
-
od zeus