zdravim všechny!
Po delší době sem opět narazil na problém. Poprvé v životě sem si koupil originální hru. Vložim CD natěšeně do DVDromky a najednou mé nadšení smizí. Na monitoru se mi objeví chybová hláška - "Windows Installer : Instalační služba windows installer není dostupná. To může nastat, pokud je systém Windows spuštěn v nouzovém režimu nebo pokud není služba windows instaler správně naistalována. obraťte se na pracovníky odborné pomoci". Nevěšel sem hlavu a tak jsem si stáhl ze slunečnice novou verzi, restartoval komp a skusil spustit soubor znovu. Jenže hádejte co se stalo....ano hádáte správně objevilo se to samé. Tak sem opět nevěšel hlavu a řikám si, "od čeho je ve windowsech ta napověda, tak ji jednou zapnu"-jenže zde o tom nebyla ani zmínka......Takže se teď ptám vás.......
Co s tím?
Nefunguje Windows Installer Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Při pokusu o instalaci programu dochází k chybě
View products that this article applies to.
Article ID : 330176
Last Review : 17. dubna 2003
Revision : 1.0
Příznaky
Při pokusu o instalaci programu, který používá instalační službu Windows Installer, například sady Microsoft Office XP, dochází k následující chybě:
Instalační služba systému Windows není přístupná. K tomuto problému může dojít, pokud je systém Windows spuštěn v nouzovém režimu nebo pokud není Instalační služba systému Windows řádně nainstalována.
Back to the top Back to the top
Příčina
K tomuto chování dochází, pokud není instalační služba Windows Installer správně zaregistrována nebo pokud je registrace této služby poškozená.
Řešení
Tyto potíže můžete odstranit zrušením registrace a poté přeregistrací instalační služby Windows Installer. Tento postup je většinou úspěšný a nemá vliv na žádné nainstalované programy používající instalační službu Windows Installer. Zrušení registrace a přeregistrace instalační služby Windows Installer:
1. Klepněte na tlačítko Start a poté klepněte na příkaz Spustit.
2. Do pole Otevřít zadejte příkaz msiexec /unregister a poté klepněte na tlačítko OK.
3. Klepněte na tlačítko Start a poté klepněte na příkaz Spustit.
4. Do pole Otevřít zadejte příkaz msiexec /regserver a poté klepněte na tlačítko OK.
Další informace
Další informace o technologii Windows Installer naleznete v následujícím článku znalostní báze Microsoft Knowledge Base:
310598 (http://support.microsoft.com/kb/310598/CS/) Přehled technologie Windows Installer
Další informace o instalační službě Windows Installer naleznete na následující webové stránce služby Microsoft Developer Network (MSDN):
http://msdn.microsoft.com/library/defau ... taller.asp (http://msdn.microsoft.com/library/defau ... taller.asp)
Další informace, jako odstranit podobnou chybu, naleznete v následujícím článku znalostní báze Microsoft Knowledge Base:
324516 (http://support.microsoft.com/kb/324516/CS/) Při pokusu o instalaci sady Office dochází k chybě Instalační služba systému Windows není přístupná
http://support.microsoft.com/default.as ... ;cs;330176
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
ahoj
Už sem tento problém vyřešil jinak, ale díky za reakci, alespoň to možná pomůže jiným lidem. Jinak pro lidi kterým by se to taky stalo, mám recept jak to řešit...
najeďte do -
Start>nastavení>ovládací panely>nástroje pro zprávu>služby>Vzdálené volání procedur(RPC)
když to vdojklikem otevřete je zde záložka přihlášení, pokud vní není nastaveno "Místní systémový účet", tak to nastavte zašktnutím.
výsledek - Windows Installer náhle funguje.....Měj te se
najeďte do -
Start>nastavení>ovládací panely>nástroje pro zprávu>služby>Vzdálené volání procedur(RPC)
když to vdojklikem otevřete je zde záložka přihlášení, pokud vní není nastaveno "Místní systémový účet", tak to nastavte zašktnutím.
výsledek - Windows Installer náhle funguje.....Měj te se
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje Windows Installer
Zkoušel jsem co psal GrowerM, ale mám to zašedlé nejde mi to prostě zaškrtnout a to jsem administrator nevíte proč mi to nejde ?
Re: Nefunguje Windows Installer Vyřešeno
Především si založ vlastní téma ve smyslu Pravidel fóra a neoživuj téma mrtvé už 8 (!!!!) let.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8102
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5750
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 8
- 12360
-
od petr22
08 kvě 2025 04:45
-
- 7
- 3669
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3259
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”