Nejde nainstalovat Windows Vista do Hp Pavilion dv5 1120 ec
Nejde nainstalovat Windows Vista do Hp Pavilion dv5 1120 ec
Dobrý den, mám notebook Hp Pavilion Dv5 1120 ec a ze základu jsem měl Visty 32 bit ale pak mi kamarád doporučil Windows 7 64 bit chvíli šli pěkně, ale pak se začali lagovat, proto jsem si našel na netu jak nahrát Win XP po několika pokusech se to povedlo, samozřejmě když jsi to vyhledáte taky tento notebook není oficálně kompatibilní s Win Xp právě proto mi spousta věcí nefunguje jak by mělo viz. processor i přesto že Win Vista je jeden z nejmíň povedených Win, tak i přesto jsem si řekl že si je tam dám zpátky, tak jsem si klasicky stáhl Win Visty home edition 32 bit jak jsou ze začátku v tomto notebooku vypálil je na dvd přes program alcohol 120 % při prvním vsunutí dvd do mechaniky(ještě před tím než jsem tam něco nahrál) mi to hlásilo že je disk prázdný poté jsem tam nahrál ty Win když teď dám disk do Notebooku načítá hrozně dlouho ale i přesto nic nenačte proto mi to bylo nějaké divné a řekl jsem si že tam zkusím hodit win 7 64 bit (mám je na dvd(páleno na stejném notebooku)) ve windows je to načte, ale píše to že to není kompatibilní že bych to měl nabootovat tak jsem je skusil nabootovat ale jako win visty mi je to nevzalo dělá že to načítá ale stejnak to nabootuje přes hdd neví někdo jak je tam nahrát ?? pls help me !!
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde nainstalovat Windows Vista do Hp Pavilion dv5 1120
Notebooky mají většinou možnost vrátit se do továrního nastavení. Projdi si manuál k noťasu, bude tam podrobně napsané jak na to.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
No je tu menší problém notebook, když jsme se stěhovali všechno od notebooku jsem ztratil takže by se celkem šikla nějaká víc přesnější rada předem díkes :)
To jsem zkoušel ale systém se zase začne bootovat z hdd a pak mi to hodí chybu že systém musel být ukončen a já musím vyndat baterku a kabel aby se mi systém normálně spustil :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Lis 2012 23:37) ---
Pls pomoste mi je to celkem dost důležité pls..
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Lis 2012 23:37) ---
Pls pomoste mi je to celkem dost důležité pls..
-
- Pohlaví:
?tak jsem si klasicky stáhl Win Visty home edition 32 bit
Nainstaluj tam originál systém co tam byl a ne nějaký stahovaný warez.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3055
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59
-
- 4
- 3753
-
od petr22
15 říj 2024 09:01
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5098
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
-
- 6
- 8224
-
od zeus