Nehce se windows přihlásit Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

martin386
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nehce se windows přihlásit  Vyřešeno

Příspěvekod martin386 » 10 lis 2012 23:13

Zdravím , mám problém s přihlášením.
Po zapnutí PC se klasicky načítá , poté je tam logo windows XP a hned potom tam naskočí tabulka s přihlášením ( Klasická : uživatelské jméno a pod tím heslo ) Ale je tu problém , ta je tam ani ne vteřinu. Jen jsem si všimnul že je tam v uživatelském jméně jméno : Administrátor a v hesle : nějaké heslo.
Poté tam naskočí tabulka s chybou že tento uživatelský účet neexistuje.
Musím mačkat rychle enter při načtení abych tu tabulku s problémem odklikl a napsal do už. jména jméno mého účtu a odklikl , poté to jde, ale jakmile to neudělám ( nezmáčknu enter) tak se to načítá dál , a je tam normální logo ( takové to , jak si dáte v nastavení uživatelských účtech tu zrychlenou volbu přepínání uživatelů) A je tam : spouštění systému windows, ale to se bohužel nikdy nenačte.. je to určitě tím, že ten uživatelský účet neexistuje, ale jak mám docílit, aby tam byl uložený ten co mám ať nemusím pořád mačkat ENTER , jelikož tenhle PC já nevyužívám , ale využívá ho starší osoba, která by si nevěděla rady s tím , tak vás prosím o jakoukoli radu , děkuji předem :-)

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nehce se windows přihlásit

Příspěvekod petr22 » 10 lis 2012 23:40

Stahni nejakou utilitu (treba TweakUI) a zmen uzivatelske jmeno a heslo pro autologin

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”