Reinstalace widows 7
Reinstalace widows 7
Dobrý den, mam 4 měsíce starý počítač ale poslední dobou je nějaký pomalý nevím čím to je takže bych ho rád vrátil do puvodního stavu . Slyšel jsem že pomáhá přeinstalovat system ... ale nevím jak na to jestli potom budu muset přeinstalovat i ovladače na Graf. kartu a td. CD od systemu mam ... prosím pomozte
-
- Pohlaví:
Re: Reinstalace widows 7
To pomáhá, ale je to až poslední možnost. Za 4 měsíce si ho nemohl příliš zaneřádit. Co je to za počítač? Není to notebook?
Pokud bys znovu instaloval systém, potom potřebuješ všechny ovladače.
http://www.fantomasmag.net/clanky/windo ... rokem.aspx
Pokud bys znovu instaloval systém, potom potřebuješ všechny ovladače.
http://www.fantomasmag.net/clanky/windo ... rokem.aspx
Mám stolní pc .. system windiws 7 32x home premium
Processor AMD Phenom x4 965
GK Sapphire 7850 OC
odzačátku slouží jen na hry ale ted jsem rád za Assasins creed 3 na středním nastavení na 20 fps a to nebylo ...
nedali by se ty ovladače nějak zálohovat aby tam zustali i pote a nemusel jsem je instalovat?
Processor AMD Phenom x4 965
GK Sapphire 7850 OC
odzačátku slouží jen na hry ale ted jsem rád za Assasins creed 3 na středním nastavení na 20 fps a to nebylo ...
nedali by se ty ovladače nějak zálohovat aby tam zustali i pote a nemusel jsem je instalovat?
-
- Pohlaví:
Pokud je máš, jistě bys je mohl zálohovat na flešku anebo CD. Pokud chceš opravdu čistou instalaci a tedy i s formátováním disku, budeš je muset později nainstalovat. Ale u W7 stačí jenom ovladač na síťovou kartu. Zprovozníš internet a ostatní se stáhne.
Je ta instalace nezbytná? Musíš si zálohovat všechny dokumenty - o ty přijdeš.
Je ta instalace nezbytná? Musíš si zálohovat všechny dokumenty - o ty přijdeš.
Nezbytná nejspíš ne ale nic jineho už mě nenapadá ... pročistil jsem celí počítač projel ho ruznýma programama a je to furt to same...
dobrá
-
- Pohlaví:
1/ Vyházej dokumenty co nepotřebuješ, fotky apod.
2/ Odinstaluj nepotřebné programy
3/ Nainstaluj AWO je tam funkce One klik optimizer a tím to vyčisti.
4/ Přejdi do sekce HijackThis a tam požádej o kontrolu logu. Návod je tam, anebo ho mám v podpisu. Tamní odborníci ti poradí jak to vyčistit.
5/ Defragmentuj disk.
Jsem přesvědčený, že tohle pomůže!
4/ Přejdi do sekce HijackThis a tam požádej o kontrolu logu. Návod je tam, anebo ho mám v podpisu. Tamní odborníci ti poradí jak to vyčistit.
5/ Defragmentuj disk.
Dobrá vyzkouším . děkuji
-
- Pohlaví:
A zkontroluj disk http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
Já bych doporučil počítač svěřit odborníkům a nechat systém nainstalovat, nakonfigurovat a optimalizovat od nich. Protože teď je hodně pravděpodobné, že to sám nezvládneš a efekt nebude žádný nebo jen dočasný.
Jsem přesvědčený, že tohle nepomůže.
To je hodně naivní. Počítač může zaneřádit během prvních pár minut.
S trochou štěstí sice ano, ale zrovna pro hraní her je rohodně doporučené ovladače grafické karty stáhnout přímo z webu výrobce karty. Protože na WU bude nějaká hodně stará verze.
Blue Spirit píše:1/ Vyházej dokumenty co nepotřebuješ, fotky apod.
5/ Defragmentuj disk.
Jsem přesvědčený, že tohle nepomůže.
Blue Spirit píše:Za 4 měsíce si ho nemohl příliš zaneřádit
To je hodně naivní. Počítač může zaneřádit během prvních pár minut.
Blue Spirit píše:Zprovozníš internet a ostatní se stáhne.
S trochou štěstí sice ano, ale zrovna pro hraní her je rohodně doporučené ovladače grafické karty stáhnout přímo z webu výrobce karty. Protože na WU bude nějaká hodně stará verze.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2263
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41