Ooutlook 2002 na Win 7 Vyřešeno
Ooutlook 2002 na Win 7
Zdravím, mám Outlook 2002 na Win 7 a stále musím zadávat heslo pro stažení pošty přes pop3. I když heslo uložím, pořád to při novém otevření Outlooku heslo chce. Fakt nevím co s tím....
Re: Ooutlook 2002 na Win 7
Outlook 2002 není kompatibilní se systémem Windows 7. Ale Microsoft vytvořila program, který umožnuje staré programy pro práci s Windows Vista i 7. Zakažte UAC, nebo pokud to nepomůže, stáhněte si ProtectedStorage.v0.2.7z i 7zip pro její rozbalení.
Naposledy upravil(a) Štučka dne 05 pro 2012 09:34, celkem upraveno 1 x.
To co neni kompatibilni je prave Protected Storage - proto Outlook 2002 nedokaze heslo ulozit, protoze Windows Vista a vyssi podporuji pouze read-only rezim.
ProtectedStorage.v0.2 po instalaci umoznuje data ukladat - ale porad je to nepodporovana funkce v jakychkoliv novejsich Windows, muze a nemusi to fungovat.
Jedine 100% reseni je upgrade na Outlook podporovany Windows 7, tzn verzi 2007.
ProtectedStorage.v0.2 po instalaci umoznuje data ukladat - ale porad je to nepodporovana funkce v jakychkoliv novejsich Windows, muze a nemusi to fungovat.
Jedine 100% reseni je upgrade na Outlook podporovany Windows 7, tzn verzi 2007.
Spust'te ProtectedStorage.v0.2.7z v nouzivém režimu.
Díky za rady.
Co to je UAC?
Ten protect storage, jak to funguje? Stáhnul jsem, rozbalil a chtěl instalovat, ale místo toho vidím jen mikro okno ala DOS. Moc tomu nerozumím, co s tím mám dělat.
Díky.
Co to je UAC?
Ten protect storage, jak to funguje? Stáhnul jsem, rozbalil a chtěl instalovat, ale místo toho vidím jen mikro okno ala DOS. Moc tomu nerozumím, co s tím mám dělat.
Díky.
Řízení uživatelských učtů (User Account Control (UAC)) je funkce systému Windows, která může zabránit neoprávněnym změnám v počítači. Můžete ji vypnout následujícím způsobem -
Control Panel (Ovládací panely) - System and Security(System a zabezpečení) - Action Center(Centrum akcí) - Change User Account Control settings(Změna Uživatelské nastavení Account Control) - Never notify(Nikdy informovat).
Přečtěte si soubor README v ProtectedStorage, boot dp nouzového režímu, spust'te balíčkový soubor a potom restartujte.
Prozkoumejte toto forum.
Control Panel (Ovládací panely) - System and Security(System a zabezpečení) - Action Center(Centrum akcí) - Change User Account Control settings(Změna Uživatelské nastavení Account Control) - Never notify(Nikdy informovat).
Přečtěte si soubor README v ProtectedStorage, boot dp nouzového režímu, spust'te balíčkový soubor a potom restartujte.
Prozkoumejte toto forum.
Re: Ooutlook 2002 na Win 7 Vyřešeno
Vyřešeno, stačilo označit Outlook jako výchozí program pro poštu v Ovládacích panelech/ výchozí programy, pak zadat heslo a označit aby si jej to pamatovalo.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”