Na starsom PC na ktorom som mal nainstalovanych vela dolezitych programov (z vacsiny ktorych uz ani nemam instalacky) mi odisla maticna doska.
Kedze vsak mam urobenu bitovu kopiu win7 z toho stareho PC, chcel by som sa opytat ci sa bude dat pouzit ak by som tu bitovu kopiu chcel nahodit na uplne novy PC, ktory nema takmer ani jeden komponent totozny s predchadzajucim PC.
Ak nie, tak popripade ak by mi vedel niekto poradit ako postupovat keby som chcel system z jedneho pocitaca so vsetkymi nainstalovanymi programami nahodit na iny PC.Dakujem.
Da sa pouzit bitova kopia win7 aj na iny PC?
- Lurthis
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Da sa pouzit bitova kopia win7 aj na iny PC?
Podle mě, pokud již máš zakoupený jeden OS. Tak si to můžeš nainstalovat klidně na 50 PC, co ty sám vlastníš.
Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
Pokud tam bude nachlup stejné hardware, tak to poběží ...
1 licence = 1 pocitace
Pokud je to OEM licence, je vazana na motherboard kde byla aktivovana a je neprenosna.
Pokud je to krabicova verze, je mozne ji prenest na jiny pocitac (nemusi se ale spustit kvuli rozdilnemu hardware), je mozna jeji opetovna instalace jinde s tim ze na puvodnim pocitaci bude smazana. V pripade prenosu na jiny pocitac nainstalovaneho systemu to na 95% nabehne pokud je v systemu instalovan ovladac na radic/chipset noveho pocitace, coz je u Windows 7 prakticky vzdycky.
Pokud je to OEM licence, je vazana na motherboard kde byla aktivovana a je neprenosna.
Pokud je to krabicova verze, je mozne ji prenest na jiny pocitac (nemusi se ale spustit kvuli rozdilnemu hardware), je mozna jeji opetovna instalace jinde s tim ze na puvodnim pocitaci bude smazana. V pripade prenosu na jiny pocitac nainstalovaneho systemu to na 95% nabehne pokud je v systemu instalovan ovladac na radic/chipset noveho pocitace, coz je u Windows 7 prakticky vzdycky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2775
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
-
-
Ktorú Ram použiť? Příloha(y)
od Frank Burns » 11 lis 2024 21:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 876
-
od RIKI22
11 lis 2024 21:39
-
-
-
Jak použít zálohu z CodePen na ChatGPT?
od Minapark » 01 led 2025 18:48 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1921
-
od Minapark
06 led 2025 08:08
-
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1734
-
od atari
29 říj 2024 20:08
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”