Zdravím.Mam asus EEE a vcera jsem se nedopatřením opřel o klavesnici na prave straně klavesnice.chvily se nic nedělo a najednou spadl system a objevila se hlaska vymazat disky.Tak jsem ho vypnul a myslel jsem si že to bude OK.Dnes jsem ho skusil zapnout a nenaběhl.Skoušel jsem nainstalovat os a piše mi to:Windows failed to start.a recent hardware or software change might be the cause.To fix the problem:1.insert your windows installation disc and restart your computer.
2.Choose your language settings,and then click "next"
3.click "repair your computer."
If you do not have this disc,contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File:/Boot/BCD
status:OxcOOOOO98
Info:The windows Boot Configuration data file does not contain a valid OS entry.
Myslím si že je disk KO.Oprel jsem se celou váhou ale nic nepraskĺo neslyšel jsem žádný lupnuti.Udělal jsem si Bootovací flesku ale OS mi nejde nainstalovat.Tak jen pro potvrzení abych se zbytečně netrápil.
Po zmačknutí klaves se vymazal disk?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po zmačknutí klaves se vymazal disk?
Zda je disk KO, zjistis treba pomoci CrystalDiskInfo nebo utility vyrobce. Vyrob si flesku s Hiren's Boot CD a otestuj ho.
Jinak uvedena chyba neni az tak zasadni, horsi je ta nemoznost instalova znovu (pokud mas tedy spravne udelanou flesku).
Jinak uvedena chyba neni az tak zasadni, horsi je ta nemoznost instalova znovu (pokud mas tedy spravne udelanou flesku).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Po zmačknutí klaves se vymazal disk?
Presne v tomhle miste (prava cast klavesnice) je hned pod klavesnici harddisk. Odhaduji to na promacknuti vrchiho plechu disku a jeho dotyk s horni casti osy co otaci plotnami.
To se pozna spustenim diagnostiky z CD, kdy disk bud vubec nenajde nebo bude SMART hlasit status failed.
To se pozna spustenim diagnostiky z CD, kdy disk bud vubec nenajde nebo bude SMART hlasit status failed.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5625
-
od Martab
Zobrazit poslední příspěvek
09 srp 2024 11:18