Zdravím,
mám nakopnutý XPčka.Problém je v tom,že nejdou opravit(s mými znalostmi).Když se pokusím opravit instalaci instalátorem spuštěným z origo CD,vypíše mi to cosi že je jiné verze,přitom jsem ty XP instaloval ze stejného CD. (SP je totožnej).
Měl by někdo nápad,ja to vyřešit s co nejmenšímy problémy (přeinstalací programů).Napadlo mě,jestli nejde na stejnou logickou jednotku nainstalovat novou instalaci XP a z tý starý nějak přenýst nastavení software atd.. Jde to nějak ?
Instalace XP (oprava)
Instalace XP (oprava)
Naposledy upravil(a) Sender dne 16 pro 2012 20:55, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Instalace XP (oprava)
Vítej na PC-Help!
Tyhle opravy anebo plácnutí nového systému na starý poškozený jsou k ničemu. Je to dobré tak na záchranu dat a potom to chce čistou instalaci s formátem disku.
Tyhle opravy anebo plácnutí nového systému na starý poškozený jsou k ničemu. Je to dobré tak na záchranu dat a potom to chce čistou instalaci s formátem disku.
Hmm,jsem si toho vědom,ale nemám tolik času všechno instaloval.Je ten vývojový nástroj než nastavím tak jak jsem na to zvyký a nainstalovat do něj vše co potřebuju - to je otázkou čtrnácti dnů (po práci).
Případně měl by někdo nápad,jak opravit to nakopnutí -chová ce to tak,že když v průzkumníku kliknu na Tento Počítač ,okno přestane reagovat,šipka myši se změní v přesýpací hodiny a načítá to logický jednotky cca 17s.Když potom kliknu na logický jednotky,tak to funguje normálně.Když spustím průzkumník s parametrem C:\ (aby se rovnou otevřel jednotku C: tak to funguje taky normálně).Prostě jakmile je požadavek načítání Tento počítač,tak to trvá dlouho.Některý programy při spuštění se taky spouští stejně dlouho ( Malování,WinRAR). Nějakej tip ?
Případně měl by někdo nápad,jak opravit to nakopnutí -chová ce to tak,že když v průzkumníku kliknu na Tento Počítač ,okno přestane reagovat,šipka myši se změní v přesýpací hodiny a načítá to logický jednotky cca 17s.Když potom kliknu na logický jednotky,tak to funguje normálně.Když spustím průzkumník s parametrem C:\ (aby se rovnou otevřel jednotku C: tak to funguje taky normálně).Prostě jakmile je požadavek načítání Tento počítač,tak to trvá dlouho.Některý programy při spuštění se taky spouští stejně dlouho ( Malování,WinRAR). Nějakej tip ?
Jako jednotka je tam pripojene neco, co budto neexistuje nebo ma pomale pripojeni
Doporucuji smazat vse ve slozce NETHOOD v profilu
Pokud to nepomuze, tak zalozit novy profil uzivatele - jestli to bude delat taky
Doporucuji smazat vse ve slozce NETHOOD v profilu
Pokud to nepomuze, tak zalozit novy profil uzivatele - jestli to bude delat taky
-
- Pohlaví:
To je divné chování. Zkontroluj disk pomocí CDI, nemyslím že to k něčemu bude, ale za to nic nedáš.
Také bych zkontroloval RAM. Potom tedy už jen ta opravná instalace, ale možná má někdo lepší nápad.
Také bych zkontroloval RAM. Potom tedy už jen ta opravná instalace, ale možná má někdo lepší nápad.
Složku NETHOOD jsem na celém disku nenašel.
Zapoměl jsem napsat ještě to,že jsem si původně myslel jestli není problém s ovladači Marwel.Nainstaloval jsem čistou instalaci XP na jiný disk +ovladače přeneseny z toho nakopnutýho Výsledek: všechno funguje perfektně,bez sebemenších problémů.
Ten program zkusím ...
Zapoměl jsem napsat ještě to,že jsem si původně myslel jestli není problém s ovladači Marwel.Nainstaloval jsem čistou instalaci XP na jiný disk +ovladače přeneseny z toho nakopnutýho Výsledek: všechno funguje perfektně,bez sebemenších problémů.
Ten program zkusím ...
Slozka NETHOOD je primo v profilu (tzn C:\documents and settings\USER\nethood)
Co udela zalozeni noveho uzivatele?
Co udela zalozeni noveho uzivatele?
Složku NETHOOD vůbec nemám (nikde na systémovým disku C:) (souborový systém mám nastavený zobrazovat skryté,systémové -prostě všechny co jdou zobrazit )
Není ani v tý čistý instalaci na druhým HDD -ta fujguje.
Není ani v tý čistý instalaci na druhým HDD -ta fujguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3330
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1667
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5878
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1989
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
- 12
- 2485
-
od Sirkosta