Instalace Eset Smart Security

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Sopta
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Instalace Eset Smart Security

Příspěvekod Sopta » 20 bře 2014 21:53

Zdravíčko,

při pokusu odinstalovat program NOD 32 ANTIVIRUS na mě vybafne "Tato akce je platná pouze u produktů. které jsou mometálně nainstalovány."

Prvně jsem antivir "úspešně" odinstalovat přes Přidat/Odebrat program v Ovládacích panelech. Vše vypadlo, že je v pořádku. Pak jsem si chtěl nainstalovat ESET SMART SECURITY. Instalace probíhala v klidu dokuď jsem na konci nebyl obdarován hláškou "Službu ESET Service (ekrn) nelze spustit. Přesvědčte se, zda máte dostatečná oprávnění pro spouštění systémových služeb."

Koukal jsem, že "odinstalovaný" NOD 32 můžu stále spustit. Už ho ale nevidím v Přidat/Odebrat.

Na fóru a na netu jsem vyčetl, že to může souviset s malwarem v PC. Stáhl jsem Spybot S&D a nechal spustit kontrolu. Dost mě zaskočilo, že jsem neviděl žádnej bar s průběhem. Kontrola byla dost rychlá jak kdyby kontroloval prázdnej PC a stejně nic nenašel. Asi až po patém spuštění mi našel pár souborů cookies. Spouštěl jsem i Windows Defender - ten také nic nenašel.

I v nouzovém režimu jsem nedosáhl ničeho. Už jsem celkem ztracenej a nevím co bych zkoušel aniž bych musel přeinstalovat systém (na žádost nepřeinstalovávat).

Proto Vás prosím o pomoc.

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Instalace Eset Smart Security

Příspěvekod beather » 20 bře 2014 23:03

zkus projet pc ccleanerem

Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 22 bře 2014 13:36

Zkus na to jeste revo uninstaller nebo full uninstall
http://www.revouninstallerpro.com

http://www.chemtable.com/full-uninstall.htm

Sopta
nováček
Stav:

Příspěvekod Sopta » 22 bře 2014 20:21

beather: CCleaner jsem vyzkoušel jako první. Je teda pravda, že na registry jsem nesahal. Možná by to pomohlo.

dvorakj a Blue Spirit: díky za tip. Vyzkouším a napíšu jak to dopadlo.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”