http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=19556
Stále mi vyskakuje tabulka AdwareRemover2007 - najde plno trojanů, ale pak to chce zaplatit, kdyby měl viry mazat. Nemůžu se vůbec dostat do nouzového režimu, už jsem pc projela několika on line antivy, ale nenašli nic, včera mi aniž bych pracovala na pc naskočila červená obrazovka, začaly skákat IE okna, nepoužívám IE ale Maxthon. Odinstalovala jsem McAfee, páč mě rozčílil, že mi to do pc pustil. Dala jsem jinej antivir - Avira...ten něco našel, obrazovka už není červená, ale AdwareRemove vyskakuje stáále a po skenu je tam pořád plno napadených souborů.
Pomóóóc...přeci neskončím u formátu...začnu zálohovat a natáhnu to na divko i s viry...systém jsem už dvakrát přeinstalovala. Nouzák stále nejde.
Co dělat...stále plno virů!!!!! TabulkAdwareRemover
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš takové problémy s viry a jinou havětí, pravděpodobně nepoužíváš Fiewall, dobrý antivir, a antispyware. Vše musí být správně nastavené. Též vhodnější prohlížeč než iexplorer je Firefox, Opera a p.
Takže nejvhodnější pro tebe asi je znovu vytvořit oddíl, případně oddíly na disku, naformátovat je a pak instalovat Windows.Výše uvedené programy je vhodné si připravit na CD a po nainstalování systému, nainstalovat i tyto programy. Před připojením na net je také řádně nastavit. Jinak si zase koleduješ o zavšivený PC.
Takže nejvhodnější pro tebe asi je znovu vytvořit oddíl, případně oddíly na disku, naformátovat je a pak instalovat Windows.Výše uvedené programy je vhodné si připravit na CD a po nainstalování systému, nainstalovat i tyto programy. Před připojením na net je také řádně nastavit. Jinak si zase koleduješ o zavšivený PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
"Díky"
Tak nevím, měla jsem MsAfee s firewallem, blokovalo to kde co. Mám Spyware Terminatora, Spybot, AdAware...včera jsem ani na pc nebyla, běželo akorát icq.
Tak nevím, kde se to tu vzalo . Nenapadlo mě, že antivir McAfee s takovým firewallem nestačí. Docela mě to zklamalo, takže budu formátovat, páč mi asi ty viry zlikvidovali i možnost jí t do nouzáku. Předtím jsem měla
Active Virus Shield a ten teda šlapal jako hodinky, bohužel skončil a tenhle je McAfee je místo něj a já jsem myslela, že bude zrovna tak dobrej...a není.
Díky.
Tak nevím, kde se to tu vzalo . Nenapadlo mě, že antivir McAfee s takovým firewallem nestačí. Docela mě to zklamalo, takže budu formátovat, páč mi asi ty viry zlikvidovali i možnost jí t do nouzáku. Předtím jsem měla
Active Virus Shield a ten teda šlapal jako hodinky, bohužel skončil a tenhle je McAfee je místo něj a já jsem myslela, že bude zrovna tak dobrej...a není.
Díky.
Re: "Díky"
Helik píše:Tak nevím, měla jsem MsAfee s firewallem, blokovalo to kde co. Mám Spyware Terminatora, Spybot, AdAware...včera jsem ani na pc nebyla, běželo akorát icq.
Díky.
A prohlížeč IE nemám ani v pc, je zrušenej, používám Maxthon, je to sice nádastavba, to vím, ale je dobrej.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”