Ahoj,dneska jsem tady zakládal téma ohledně toho že nemůžu napsat zavináč(ne kvůli tomu že to neumím,ale čas od času to nejde).
Co mě hodně překvapilo,je že ten stejnej problém je i na dalším PC. Nedávno jsem hrál LoLko a někdo použil drophack(ddos) a doporučuje se po tomhle pokud si správně pamatuju něco s firewallem a hledal sem a prý nemožnost napsat nějakého písmene může být známka keyloggeru.
LoL mám na obou PC + mi před chvílí začal hledat AVG nějaké hrozby,ale to hned jak jsem zapl přes steam tomclany's a vzhledem k tomu že to mám legálně ze steamu kdy to bylo(nebo furt je nevím)free,tak jsem to odklikal,četl jsem že AVG má čas od času problémy s tim,že z ničeho nic označí nějaký soubor za škodlivý(když se mi to jednou stalo bylo to .bin),i když vůbec škodlivý není+nikdy jsem neviděl něco,kde by někdo psal že je na steamu nějakej vir nebo tak,ale když je možnej keylogger tak to možná začlo blbnout,když sem začal zapínat tu hru aby to zjistilo heslo nebo ne? nevim jak keylogger funguje,tak doufám že zkusim oba dva PC nějak vyčistit jestli tam je nějakej vir nebo tak. Protože odjíždím odepisovat budu moct až 21.5,tak snad se mezitim nic nestane.
Virus?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Virus?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”