Dobrý den,
asi už to tu mockrát bylo, ale ráda bych se zeptala, jak řešit problém s tímto modemem? Stalo se mi to už někdy v dubnu, dřív než se o tom začalo psát. Psali, že jde o vir, který napadá tento model. Naskakujou tam "aktualizace flash playeru", nejdou zobrazit stránky jako fb, yt a tak.. Antivir, který mám (Microsoft Essentials) nic nehlásí, nic nenajde, nic nevyřeší. Nechala jsem to vyčistit, reinstall windows a problém byl pryč. No a teď se zas vrátil. Pokud jde o modem, hesla a jména nebyla slabá. Omlouvám se asi, že nepodávám dostatek informací, ale ráda bych se dozvěděla, co byste s tím dělali? Všichni si TP-Linky chválí, ale já mám s tímto modemem problémy od samého začátku, tak jestli by nebylo lepší s ním rovnou šlehnout do kontejneru.
Předem díky
Zavirovaný TP LINK TD-W8901gb? Vyřešeno
- JenTheFredo
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zavirovaný TP LINK TD-W8901gb?
But that's button for the internet...
-
- Pohlaví:
Re: Zavirovaný TP LINK TD-W8901gb?
Odpoj Line vstup (tlf. linka od splitteru)
1. Přihlaš se do nastavení routeru a opiš si potřebná nastavení pro připojení k internetu (dodává provider)
2. Z jiného připojení si stáhni aktualizovaný firmware pro tento router
3. Udělej factory default (při zapnutém routeru drž tlačítko RESET cca 10 vteřin)
4. Přihlaš se do administrace (admin/admin):
- aktualizuj firmware routeru
- nastav WiFi
- nastav připojení k internetu (proto sis ho opsala)
- zakaž správu routeru zvenčí - nejlépe povolit pouze vnitřní LAN.
- změň heslo pro administraci routeru
- připoj Line vstup.
TP-linky jsou podle mě jedny z nejhorších.
1. Přihlaš se do nastavení routeru a opiš si potřebná nastavení pro připojení k internetu (dodává provider)
2. Z jiného připojení si stáhni aktualizovaný firmware pro tento router
3. Udělej factory default (při zapnutém routeru drž tlačítko RESET cca 10 vteřin)
4. Přihlaš se do administrace (admin/admin):
- aktualizuj firmware routeru
- nastav WiFi
- nastav připojení k internetu (proto sis ho opsala)
- zakaž správu routeru zvenčí - nejlépe povolit pouze vnitřní LAN.
- změň heslo pro administraci routeru
- připoj Line vstup.
TP-linky jsou podle mě jedny z nejhorších.
- JenTheFredo
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To bych asi dokázala, ale neopsala jsem si přístupová data do routeru, takže se nedostanu do nastavení a factory default jsem tenkrát zkusila a pak než jsme zjistili jak to zprovoznit.. No, každopádně moc děkuji za rady a poslední věta mi jenom potvrdila, co si celou dobu myslím, takže na něj kašlu a půjde do křemíkovýho nebe. Díky moc
But that's button for the internet...
Potřeboval bych poradit nějaký antivir na notebook s Intel Atom 1,6Ghz, 2Gb RAM, HDD 14GB. AVG po posledním updatu hází neustále chybu. Tak jsem zkusil Avas, ale ten citelně brzdí práci. Co by jste poradili za vhodný antivir?
-
- Pohlaví:
Re: Zavirovaný TP LINK TD-W8901gb? Vyřešeno
to waleed: založ si vlastní téma. Viz. pravidla.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”