Dobrý den,
Jsem tu poprvé a tak hned začnu s mým nejaktuálnějším problémem, který bych chtěl urgentně vyřešit.
Včera večer jsem potřeboval stáhnout video z youtube a překonvertovat do mp3 formátu, abych tu písničku mohl použít v jednoduchém Windows Movie Maker videu.
Dělal jsem to poprvé a stáhnul jsem nějaký program na konvertování. Sice se mi to podařilo a video je hotové, ale stáhlo se mi také nějaké BetterMarkIt a v internetových prohlížečích mi teď na absolutně každé stránce vyskakují prázdná okno (jakoby jen rámečky) od reklam a v textu (např. idnes.cz) mi to zobrazuje nějaká slova s odkazem na nějaký ten scam link od BetterMarkIt...
V programy a funkce jsem to odinstaloval a v Google Chrome jsem to odstranil z Rozšíření. Stejně to ale přetrvalo.
Použil jsem i MalwareByte, Spy Bot, CCleaner ... už si vážně nevím rady... Ty reklamy ani AdBlock neblokuje...
Co mám dělat? :(
Díky za pomoc
BetterMarkIt internetový virus pomoc
-
- Pohlaví:
Re: BetterMarkIt internetový virus pomoc
Neinstaluj blbé programy, samo se to nenainstalovalo, musel si to povolit.
V sekci HijackThis požádej o kontrolu logu, návod mám v podpisu, nebo je tamtéž.
V sekci HijackThis požádej o kontrolu logu, návod mám v podpisu, nebo je tamtéž.
Re: BetterMarkIt internetový virus pomoc
A přístě si nestahuj programy ale udělej to přes web http://www.clipconverter.cc/
MB: ASUS PRIME X570-P
Procesor: AMD Ryzen 7 3700X
Grafika: MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming Z TRIO (8 GB)
RAM: 2x32 GB Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz CL16
Zdroj: 750 W MSI MPG A750GF
SSD (OS): Kingston SSD A2000 500 GB
HDD: Seagate IronWolf 4 TB
SSD: 4 TB Samsung 870 EVO
Monitor: Dell S2721D
Case: Fractal Design Define S
MB: ASUS PRIME X570-P
Procesor: AMD Ryzen 7 3700X
Grafika: MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming Z TRIO (8 GB)
RAM: 2x32 GB Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz CL16
Zdroj: 750 W MSI MPG A750GF
SSD (OS): Kingston SSD A2000 500 GB
HDD: Seagate IronWolf 4 TB
SSD: 4 TB Samsung 870 EVO
Monitor: Dell S2721D
Case: Fractal Design Define S
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”