Virus na Steamu/V Garrys modu? Vyřešeno
Virus na Steamu/V Garrys modu? Vyřešeno
Zdravím,nedávno jsem si koupil garrys mod (Z key4you.cz) nainstaloval jsem hru,stáhl hodně addonu,a hrál na serverech/i singleplayer ale zdá se mi že skoro kdykoliv když hraju garrys mod se mi do pc stáhne malware (PCSpeedUp,Falešný Windows update) Já to odstraním pomocí MBAM,AdwCleaner restartuju pc a hraju zase další den dál ale ono se mi každý den hraní stane to uplně samé uplně stejný malware (který pořád dokolečka odstranuju).Zdá se mi že mi steam nebo garrys mod prostě nějak instaluje malware do pc nevíte co s tím?
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Virus na Steamu/V Garrys modu?
steam asi tezko., zjevne tem server na kterem hrajes
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- AdamProGaming
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestly že je to ruskej server je to jasnej wir z serveru... :) Doporučuju najít si nějaej novej server...
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $1069 ($308 with sales)
- Games owned: 86
- Games played: 57 (66%)
- Hours on record: 5,245.0h
Ok,myslel jsem si že to přestalo když najednou jsem hledal nejaky addony (a k tomu poustel písničky ve steam prohlízeči) schodilo mně to na plochu a zase! Zase pcspeedup a falešný windows update už si vážně nevím rady,vždy to vymažu MBAMEM a hraju garrys mod a zas se nainstaluje to samé,už vážně nevím prosím pomozte se mi tohodle zbavit!
Zase! A to jen při tradování..... pane bože!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”