BSOD Virus Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

monsterhd1234
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

BSOD Virus

Příspěvekod monsterhd1234 » 18 lis 2014 13:15

Dobrý den předem se omlouvám jestli to píšu do špatného témata. V sobotu jsem si něco stáhl a jak jsem to spustil tak mi to hodilo blue screen A process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated. Záhada je že mi to dělá jen na tom účtu kde jsem to stáhl a na druhém ne tady mi jde úplně vše v pořádku. Jen tam zapnu windows načítá se mi a hodí mi to ten bluescreen. podle mě to není žádná chyba v harddisku ,když je to asi nějaký malware.Prosím jak se ho zbavím ? Předem díky :)

ještě doplním že jsem stihl smazat nějaký soubor ap.exe nebo já už nevím jak se jmenoval :D a potom jak jsem ho smazal tak asi po minutě mi to napsalo že systém windows ten soubor nemůže najít a nemohl jsem to vypnout tu chybku a asi po 2 minutách zas ten bluescreen.
Naposledy upravil(a) monsterhd1234 dne 18 lis 2014 13:21, celkem upraveno 1 x.

Reklama
AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: BSOD Virus

Příspěvekod AngelikaB » 18 lis 2014 13:19

Tak to osobně upni soubor který je ve windows/Minidump.. A hoď to na www.leteckaposta.cz . a pak když tak si zažádej do tohodle topicu kontrolu . a přečti si pravidla . viewforum.php?f=70

monsterhd1234
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: BSOD Virus

Příspěvekod monsterhd1234 » 18 lis 2014 13:24

V minidump nic nemám a soubor je zamklý

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: BSOD Virus  Vyřešeno

Příspěvekod mmmartin » 18 lis 2014 13:35

V této sekci si přečti tento návod a postupuj podle něj.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”