Byl jsem napaden hackerem , PROSIM POMOC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Byl jsem napaden hackerem , PROSIM POMOC
Dobry den, asi pred mesicem mi zniceho nic nekdo hacknul facebook, ihned jsem si zmenil heslo a zvysil bezpecnost pres mobil... Zaroven s tim se mi v notebooku smazala slozka z filmy... Rikal jsem si ze nahoda, ale vcera vecer mi nejaky cizinec zacal posilat moje vlastni fotky za posledni mesic porizeny z meho notebooku, sam jsem je ale nefotil, z toho vyplyva ze me nekdo cely mesic pozoroval. Vcera jsem uz zakazal webku i mikroon Vsem aplikacim a projel jsem notebook antivirem, nicmee nalezl pouze nejake malwary... Poradi mi nekdo jak tuto situaci vyresit? Jak zjistit jestli me stale muze sledovat ci nejak ovlivnovat muj notebook? A jak se pro priste teto veci vyhnout a predejit ji? Dekuji moc, Lukas
Re: Byl jsem napaden hackerem , PROSIM POMOC
"nicmee nalezl pouze nejake malwary"
Mas jeste log z toho antiviru? Jeden z tech malwaru bylo nejspis to, pres co te sledoval.
Mas jeste log z toho antiviru? Jeden z tech malwaru bylo nejspis to, pres co te sledoval.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na PC-help,
Vlož log z programu Hijackthis (návod) do sekce HijackThis
Kluci ti tam pomohou zbavit se toho
Vlož log z programu Hijackthis (návod) do sekce HijackThis
Kluci ti tam pomohou zbavit se toho

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ten malware byl program ktery jsem stahl vcera... On me sledoval jiz mesic
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
pokud je to tak , tak by se dala volat možná i policie..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nevim zda policie nejak pomuze... Ten clovek je cizinec, s nejvetsi pradvepodobnosti z Turecka
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Navíc přes policii to ani řešit nechci, potřebuju se toho jen zbavit z notebooku
poslal jsem ten log z htj do příslušné sekce. Moc děkuji za pomoc

já bych ti doporučil zálohu pouze toho nejnutnějšího. a notas nechat sformátovat a důkladně zabezpečit a nahrát tu zálohu, mobil záloha přes recovery tovární nastavení plus formát paměti a doufat že v zaloze nebudeš mít i ten bordel
a facebook by měl jít taky dozabezpečit ale v tom se vůbec nevyznám páč ho nemám
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
FAcebook už jsem zabezpečil, pokaždý, když se chci přihlásit z jiného zabezpečení mi přijde na mobil kod, který musím zadat
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”