Zdravim,
Tohle neni ani tak otázka ale upozornění. Plati minimalne pro Win8. Antivirus Panda dnes crashla napíše vám nějakej eror. Jeste pokud ste neudelali aktualizaci windows tak prvne Program odinstalujte a muzete projistotu naistalovat jiný antivirus a potom teprve provedte aktualizaci. Pokud vsak ste jiz aktualizaci zacli pravdepodobne se vám windows zasekne u hlášky Příprava Windows. Nevypínejte počítač. Pak musíte spustit windows v nouzovém režimu BEZ práce v síti a pak odinstalovat pandu (bude chtit restart pro dokonceni instalace, potvrdte protože po restartu by problém nemel nastat. Vse sem pro jistotu provádel bez připojení k internetu. Problém může být jak se dostat do nouzového režimu protože je to u každého počítače jiný. Nekdy funguje F8 ale na win8 málo kdy. Já sem musel při spouštění v biosu zvolit bootování zvolil jednotku která nemá co bootovat a potom se se dostal do nabídky win8 s různými opravami. Pak jsem zvolil Nastavení spouštění nebo tak nějak a dal restartovat a po restartu se dostanete do nabídky kde můžete spustit nouzový režim. Kdyby tyto kroky nepomohli zbývá asi jen navrácení windows do továrního nastavení.
Doufám že to kdyžtak pomůže. (nemám tem moc casu na úpravu kroků tak aspon se pokouším pomoct)
cau.
Panda antivirus Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Panda antivirus
To dneska někdo používá? Já ho před lety s nějakým programem, ale vědomě nainstaloval a pak mi několik hodin trvalo, než jsem to z PC vyhnal 

Panda není špatná. Nedávno ji i doporučoval někdo ze Security teamu. Problémy s AV jsou docela běžný. Třeba Avast měl zásadní problémy s poslední velkou aktualizací Windows a taky to ještě neznamená, že je to špatnej AV.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Avast, Avira, AVG či Comodo z neplacených. Z placených za mě Kaspersky.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”