Zdravím všetkých.
Mám taký problém, ktorý ma dosť štve a to je, že keď si napríklad otvorím nejakú google stránku ( alebo napr. toto fórum ) tak ma to hodí na nejakú blbosť ako sú surveye alebo nejaké hry od innogam... apod. A na hornej lište u google chromu ( taký ten lichobežník či čo to je ) tak tam napíše redirect... a som tam na tej stránke.
Píšem to sem lebo neviem si rady... skúšal som antivirusom prebehnúť úplne PC ale nič to nenašlo.
Skúšal som či nemám nejake rozšírenia ale tiež tam žiadne nemám tak možno predsa len je možné že to je nejaký divne schovaný vírus ale neviem čo a jak ďalej preto som sa obrátil na Vás :)
Snaď mi pomôžete a prestane mi to furt hádzať tie somariny.
Ďakujem za skorú odpoveď
Neustále presmerovanie z stránky na inú Vyřešeno
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neustále presmerovanie z stránky na inú
Ahoj, udělej si log z programu HiJackThis(NÁVOD), který následně vlož do sekce HiJackThis zde na fóru. Tyto problémy jsou celkem časté a snadno řešitelné, takže se toho neboj 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Re: Neustále presmerovanie z stránky na inú Vyřešeno
Okay idem tedy spraviť ten log :)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”