Neúměrně dlouhý full scan Vyřešeno
Re: Neúměrně dlouhý full scan
Tak já Essentials zrovna nedůvěřuju když jsem ho používal nenašlo to v podstatě nic.
Všechny názory se liší, to je klasika. 

Všechny názory se liší, to je klasika.
Jojo to mě nijak nepřekvapuje.
- akiller
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem 360 total security odinstaloval a teď mi to píše cosi o chybě 0x80070643, když chci nainstalovat zpátky MSE... To bude asi ještě větší krám, než celý Iobit ><
Keybord not present. Press Enter to continue
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jako nejlepší antivir vychází dlouhodobě Avast/Avira, takže já bych šel do jednoho z nich .. 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- akiller
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Už mám AVG, pokud se neosvědčí, přejdu na Aviru
Jinak musím souhlasit s názorem, že MSE nic nenajde. Za tu dobu, co ho mám (cca čtyři roky), nenašel nic 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na žádost odemčeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- akiller
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neúměrně dlouhý full scan Vyřešeno
Děkuji za odemčení. Problém jsem vyřešil takto:
Jak jsem zjistil během skenu v AVG, složka se nachází v C:/windows/ServiceProfiles/NetworkServices/appdat/local/microsoft/mediaplayer/mezipaměť grafiky/localMLS.
Složka je systémová, je tedy nutné povolit zobrazování systémových souborů a složek.
Jsou to obrázky ve formátu *.jpg, každý o rozměrech 200x200 a velikosti 20-50 kB. Jsou to data, která si vytváří Media Player. V mém případě jich bylo 391.146 a zabíraly 13,3 GB. Obrázky mohou být bez obav smazány. Osobně doporučuji celou složku localMLS smazat a vytvořit novou složku se stejným názvem (tedy localMLS).
V anglické verzi se složka mezipaměť grafiky jmenuje art cache
Jak jsem zjistil během skenu v AVG, složka se nachází v C:/windows/ServiceProfiles/NetworkServices/appdat/local/microsoft/mediaplayer/mezipaměť grafiky/localMLS.
Složka je systémová, je tedy nutné povolit zobrazování systémových souborů a složek.
Jsou to obrázky ve formátu *.jpg, každý o rozměrech 200x200 a velikosti 20-50 kB. Jsou to data, která si vytváří Media Player. V mém případě jich bylo 391.146 a zabíraly 13,3 GB. Obrázky mohou být bez obav smazány. Osobně doporučuji celou složku localMLS smazat a vytvořit novou složku se stejným názvem (tedy localMLS).
V anglické verzi se složka mezipaměť grafiky jmenuje art cache
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”