hacker Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

peja
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

hacker

Příspěvekod peja » 06 srp 2015 22:41

Dobry vecer prosim o pomoc.Vcera vecer mi na muj facebook chat prisla zprava na kterou jsem bohuzel odepsala,nato mi prisla zprava od jineho uzivatele (podle me to byl stejny clovek )ze se jedna o hackera ktery se mi prave diky tomu ze jsem odepsala naboural do facebookoveho uctu a emailu coz se taky hned nato stalo.Zacal za me psat nechutne zpravy dalsim lidem a smazal mi emaily.Tak jsem hned deaktivovala facebook a zaheslovala email tak ze se na nej nemuzu sama dostat.Moje otazka zni kdyz si ted obnovim email a nato si necham poslat nove heslo k facebooku budu mit od nej klid?Nebo jak postupovat dal?Navic mi to porad hlasi ze prihlaseni do emailu selhalo,znamena to tedy ze se porad snazi se tam nabourat?Prosim o odpoved dekuji

Reklama
Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: hacker  Vyřešeno

Příspěvekod Clorky » 06 srp 2015 22:44

Napřed si prosím založ téma v sekci HiJackThis podle návodu tam, nic složitého.

Třeba máš v PC nějaký maras, kterého je potřeba se zbavit - keylogger, možná? Odborníci v zmíněné sekci ti poradí.

MrQvik
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: hacker

Příspěvekod MrQvik » 06 srp 2015 22:51

Samozdřejmě nejdřív doporučuji pohledat breberky v počítači. Taky změnit heslo na email a potom na facebook a případně i na jiné služby (z jiného počítače prozatím zakázat online platby).
Xubuntu 15.04/W7
Kubuntu 16.04/W10

Honor 8
EMUI 5.1 Nugat/ROOT
Huawei Honor 3c
LinageOS Marshmallow/ROOT
C:geo and BusyBox 4ever!

Instalace Linuxu je prvním krůčkem k tomu jak se stát programátorem. ©MrQvik

peja
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: hacker

Příspěvekod peja » 07 srp 2015 09:18

Dekuji moc za rady fakt se v techhle vecech vubec nevyznam :/.Jeste dodavam ze se mi to stalo kdyz jsem byla prihlasena pres mobil (android) takze mi bude stacit klasicky prohlidnout telefon pres clean master a cm security?

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”