Vyskakovací okna Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Rouřík
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vyskakovací okna  Vyřešeno

Příspěvekod Rouřík » 11 srp 2015 12:34

Ahoj, chtěl bych se vás zeptat, co s vyskakovacími okny v Google Chrome. Zdržují mě při práci a po nějakém minimálně roce co mě den co den otravují na ně už opravdu nemám nervy. Každý den mě absolutně... víte co :-). Jsem schopný z toho vzteku rozflákat počítač... Například když jsem byl nedávno na Youtube, na jedné stránce jsem napočítal 25 vyskakovacích oken. A to není vše. Velmi často, obzvlášť v posledních dnech se mi stává, že když chci na něco kliknou, mě to najednou přesměruje na jinou stránku nebo vyskočí nové okno. Dneska se mi to stává naprosto pořád, když na něco kliknu. Než jsem se dostal na tuhle stránku, to to trvalo. Vždy mi vyskočí nové okno a tam je napsáno 502 bad gateway nginx. Budu rád za každé odpovědi, už nevím, co s tím. Díky. PS: Posílám pár fotek, abyste věděli, o co jde: file:///C:/Documents%20and%20Settings/PC/Dokumenty/Obr%C3%A1zky/reklamy.bmp
file:///C:/Documents%20and%20Settings/PC/Dokumenty/Obr%C3%A1zky/dal%C5%A1%C3%AD.bmp

Reklama
tRaviss
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Vyskakovací okna

Příspěvekod tRaviss » 11 srp 2015 15:03

Vlož si log do HJT sekce. Návod zde

Rouřík
nováček
Stav:

Příspěvekod Rouřík » 11 srp 2015 17:41

Díky za odpověď. Stáhnul jsem tento program, ale když jsem ho chtěl spustit, napsalo mi to "Hijackthis is already running."...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 11 srp 2015 19:19

spustil jsi ho 2x , jdi do správce úloh , procesy , a tam ho zastav.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”