dostatečně chráněná?
dostatečně chráněná?
Dobrý den:) když jsem měla poprvé počítač,tak jsem na něm dělala takové ty kraviny,znáte to..Na facebooku jsem hrála hry a tak..tak před týdnem jsem se celkem začala bát o své soukromí..že je někdo nabouraný v emailu,fb..změnila jsem si u všech soc.sítích hesla.abych se cítila bezpečněji,můžu se už cítit bezpečně?:/
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: dostatečně chráněná?
Na sociálních sítích se o bezpečnosti nedá moc mluvit. Většinou návštěvníci sami o sobě prozradí více než chtějí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ja bych fb nejradej zrusil, ale mam tam par lidi, na ktere nemam jine kontakt a nechci o ne prijit.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Chtít v dnešní době 100% soukromí je nereálné... Ale většinou toho na sebe prozradíš nejvíc sama, takže ciť se tak bezpečně, jak bezpečně se chováš 

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”