Dobrý den,
možná že je vše v pořádku, ale 2.1.2016 mi došel email ohledně pokusu připojení nějaké ruské ip na můj herní účet od Infestation: Survivor Stories.
Hello Survivor,
As a security caution access to your account has been temporarily suspended due to unusual login attempt from the following IP: 31.28.61.49 (RU).
Ze začátku jsem to bral, že je to v pohodě jen si změním heslo. No a 9.1.2016 mi došel další email o tom, že někdo žádal změnu hesla na mém EA herním účtu a ve stejný čas i o tom, že heslo bylo úspěšně updatováno. To jsem pak zažádal znovu o změnu já a změnil jsem ho.
Docela jsem dostal z toho strach a okamžitě jsem změnil hesla na nejdůležitějších věcech. Email, banka, fb a Steam. Bohužel jsem používal stejné heslo na všechno. Možná je to jen nějaká náhoda, ale děsí mě to. Vůbec nevím jak víc se bránit.
Napaden virem?
Re: Napaden virem?
takze ty si si zmenil heslo, vsetko fungovalo v pohode, a potom 9.1. ti prisiel mail ze niekto ziada o zmenu hesla, a potom ti dosiel email o tom ze bolo updatovane?
alebo ten update hesla patril k tej tvojej ziadosti o zmenu hesla?
to sa aj mne zopar krat stalo ze sa mi niekto z ciny pokusal dostat na ucet, ale ignoroval som to a vsetko funguje v pohode (bolo to tak 2 roky dozadu)
alebo ten update hesla patril k tej tvojej ziadosti o zmenu hesla?
to sa aj mne zopar krat stalo ze sa mi niekto z ciny pokusal dostat na ucet, ale ignoroval som to a vsetko funguje v pohode (bolo to tak 2 roky dozadu)
Re: Napaden virem?
Prolomit heslo jde i bez viru ... používat stejné heslo do banky jako jinde je idiocie nejvyššího řádu, máš asi dost peněz, co? Začni používat (a nech si generovat složitá a dlouhá hesla!!!):
KeePass Password Safe 2.13+CZ

KeePass Password Safe 2.13+CZ

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”