Zdravím,
mám takový pocit, že mám v PC keylogger nebo jiný vir, který si ukládá hesla. Mohl by se mě tady nějaký odborník na to kouknout? Nebo alespoň mi poraďte, jak na to. Nerad bych si nechal ukradnout bankovní učty a podobné věci. Díky za odpovedi :)
Keylogger Vyřešeno
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Keylogger
Ahoj,
vlož log z HijackThis do stejnojmenné sekce.. návod mám v popisu
vlož log z HijackThis do stejnojmenné sekce.. návod mám v popisu
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Dobře, ale musím počkat nechce mě to pustit, protože jsem před chvilí postnul tento príspěvek. Napsalo mi to nějaký error v pulce scanu nějaký problém se složkou "hosts". Ale log mám.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tady to téma můžeš označit jako vyřešené, kluci z HijackThis sekce se o tebe postarají
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”