Dobrý den, pokouším se odstranit z počítače zkušební verzi antiviru NOD32,ale neustále mi to hlásí: eguiAmon.dll nelze odstranit:Chyba dat (cyklická redundantní kontrola). Poradíte mi někdo co s tím?
Díky
Chyba při odstraňování souboru Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chyba při odstraňování souboru
Vítej na fóru PC-HELP
Tady se řešilo něco podobného ale bohužel nevyřešilo, zkus to přečíst a pak napiš.
viewtopic.php?f=7&t=26696
Tady se řešilo něco podobného ale bohužel nevyřešilo, zkus to přečíst a pak napiš.
viewtopic.php?f=7&t=26696
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
No že bych se v tom nějak šíleně vyznal ale co takhle skusit TotalUninstal 4 a v nouzovém režimu to zkusit dat odebrat možná by to šlo ,ale jak říkám ber to s rezervou ale myslím že skazit by jsi neměl co,co na to odborníci.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
to jaro3: forum,ktere jsi mi poradil, jsem procetla, vyzkousela rady, ale problem se bohuzel nevyresil.....
-
- Pohlaví:
Možná by pomohlo následující. Otevřít v Program Files složku ESETa soubory odstraňovat po jednom. Všechny odstranit se asi nepodaří, a ty zbývající co nejdou odstranit po restartu. Také musí být vypnuté všechny programy, které v vtu chvíli mohou NOD používat.
Nic jiného mne nenapadá. Vidím, že s tím má problém více lidí, ale já se s podobným problémem nesetkal a taky momentálně jedu na trial. S odstraněním nemám problém.
Nic jiného mne nenapadá. Vidím, že s tím má problém více lidí, ale já se s podobným problémem nesetkal a taky momentálně jedu na trial. S odstraněním nemám problém.
-
- Pohlaví:
Pokud to nepůjde, pak ještě stáhnout nový NOD - nainstalovat na ten starý (přepíše se to) a pak odstranit přes Ovl. panely.
rucne odstranit to nejde, ani po restartu PC a novy NOD taky nejde nainstalovat, protoze pry nemam pristup do nejake slozky nebo co... Tohle vsechno uz jsem zkousela. Ale diky za rady 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
No rad je asi už málo, nedávno jsme to zkoušeli.
Zkusila jsi CCleaner na odinstalaci?
Pak ještě -C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Eset( unistal), pak restart a zkusit to odistalovat znovu CCleanerem, nebo v ovl. panelech- přidat odebrat programy, nebo přímo v program Files/Eset/uninstal, pokud by se to odinstalovalo , ale něco zůstalo- vyčistit registry znovu CCleanerem, nebo pomocí regeditu, viz odkaz. Co máš za verzi NOD32?Pokud by potom nešlo něco smazat použít Unlocker 1.8.5.
Nebo zkusit ten Total Uninstal co radí Janek.
Zkusila jsi CCleaner na odinstalaci?
Pak ještě -C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Eset( unistal), pak restart a zkusit to odistalovat znovu CCleanerem, nebo v ovl. panelech- přidat odebrat programy, nebo přímo v program Files/Eset/uninstal, pokud by se to odinstalovalo , ale něco zůstalo- vyčistit registry znovu CCleanerem, nebo pomocí regeditu, viz odkaz. Co máš za verzi NOD32?Pokud by potom nešlo něco smazat použít Unlocker 1.8.5.
Nebo zkusit ten Total Uninstal co radí Janek.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
CRC je chyba harddisku, poškozený sektor, nesouhlasí kontrolní součet dat. Oskenuj disk, případně oprav. Nebo reklamace harddisku.
A jak se oskenovává nebo opravuje disk?
Scandisk.
Pomohl ten scandisk, už je to v pořádku. Děkuji moc....
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”