Zdravím,
Dnes okolo poledne jsem zapnul pc a Windows Defender mi hned začal hlásit virus v PC. (X01)
Po vyhledávání (skenu) mi to vyhodí tohle, vždy to smažu a při dalším skenu je to tam zase. (X02)
Tohle mi zase hází Malware Fighter. (X03)
Počítač začal víc hučet a pořád mi vyskakuje v panelu ochrana před - Win64/Cryptinject!MTB - Wdf15520.sys
Po každém restartu je to pořád dokola to samé. (Restartuji přes plochu, když chci restartovat z Panelu Upozornění vyhodí mi to tohle - X04).
Neví někdo, co s tím?
Předem všem děkuji.
Přílohy jdou sestupně.
X04
X03
X02
X01
Trojan?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
-
ondarik235
- nováček
-
ondarik235
- nováček
Re: Trojan?
Obnovil bych zálohu, ale žádnou nemám.
Windows 10 mám instalovaný krátce.
Windows 10 mám instalovaný krátce.
Vlož do sekce HiJackThis log z uvedeného programu a požádej o kontrolu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ryzen 3800X, Asus Crosshair VIII Formula, GTX 1080Ti, Gigabyte Aorus M.2 PCIe 4.0 1TB, G.SKill Trident 3600 MHz 32GB, Corsair RM 650x
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Ryzen 3800X, Asus Crosshair VIII Formula, GTX 1080Ti, Gigabyte Aorus M.2 PCIe 4.0 1TB, G.SKill Trident 3600 MHz 32GB, Corsair RM 650x
-
ondarik235
- nováček
Jsem obnovil pc do továrního nastavení, tak doufám, že to smazalo ten Trojan.
Každopádně děkuji všem.
Každopádně děkuji všem.