Co s tím ? Zachovat nebo smazat ? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Tom77
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Co s tím ? Zachovat nebo smazat ?  Vyřešeno

Příspěvekod Tom77 » 17 kvě 2008 20:53

Spyware Terminator mi neustále nalézá tento "neznámý SW" - viz následující 2 položky nazývané "Boot execute" :

1): HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager, BootExecute : : C:\WINDOWS\system32\SMRGDF.EXE

2): HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager, BootExecute : : C:\WINDOWS\system32\lsdelete.exe

Nalezené položky jsou neznámé i pro mne. Ale co s tím ?: Je to v systému 32 a hrabat se v OS se mi upřímně moc nechce. Nevíte někdo, o co jde ? Můžu to bez rizika smazat ? Díky za rady moudřejších...

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Co s tím ? Zachovat nebo smazat ?

Příspěvekod El Diablo » 17 kvě 2008 21:19

Pokud najdete ve svém PC podezřelé procesy, můžete si zjistit k čemu vlastně patří:
http://www.processlibrary.com/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 kvě 2008 21:48

ten processlibrary používám taky, ale právě ten je nezná. po vyhledání Googlem je jedny stránky označily za Spyware (Malware) a druhé zase jako OK, tak a teď babo raď :idea:

PS: ten lsdelete.exe by měl být OK. nějaký pozůstatek po Lavasoft Ad-Aware a ten druhý je součást System Mechaniku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 18 kvě 2008 14:36

Můj děda říkával: "Kdo se bojí, s..e v síni a svádí to na kočku..." :D
Protože jsem měl dědu rád a vážím si jeho životních mouder, tak bych to nahulváta smazal :bomb:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

tanatos
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 18 kvě 2008 14:41

Spyware Terminator je na 3 věci
lepčí je C O M O D O !!!!!

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 18 kvě 2008 15:34

Milý tanatosi, zkus připustit, že příspěvek tvé odpovědi k vyřešení problému byl zcela nulový.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 18 kvě 2008 21:04

Kazdopadne jim napis na jejich ceskou cast fora, muze to byt proste spatna detekce a tim jim jen pomuzes, v jinem pripade ti urcite s problemem poradi vice.
Jinak nvm ,co ma v porovnani Comodo spolecneho s ST, jejich antivir/mailware je teprve ve stadiu bety, pricemz ST uz ma neco za sebou a je to kvalitni program, samozrejme vse ma sve chyby.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 07 čer 2008 17:48

Spyware Terminátor mi poradili na tomto fore a musím priznat že mi velmi pomohol! Stránky na ktoré som chodil (nie sex) mi hadzali rekl.robotíkov ktorých ST úspešne zvládol-a ja mám od tej doby pokoj! Sú aj lepšie programy ale tot moj názor na ST
samael.35

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”