Na téma ochrana PC: chtěl jsem AVG Internet Security, ale protože mám XP Home, SP1, nelze produkt instalovat. Vyřešila by to jiná základní deska, aby bylo možné stáhnout SP2? Jaké informace z Everestu bych měl rádci poskytnout.
Jinak používám: antivir AVG 7.5, SpyBot, Ad-Aware, Spyware Terminator a Defender beta 2, a též CCleaner. Když potřebuju něco zlikvidovat, nejlépe se mi osvědčil Ad-Aware+Spybot. A když už to ztroskotá, tak provedu obnovu systému.
Důležité a užitečné programy - odděleno od původního tématu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Důležité a užitečné programy - odděleno od původního tématu
Děkuji za ochotu
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Důležité a užitečné programy
mijaja píše:Aktivace Windows XP po reinstalu není nutná
Pokud se chystáte k reinstalaci operačního systému Windows XP, pak si určitě nezapomeňte zkopírovat na nějaké bezpečné místo kromě potřebných dat také soubor wpa.dbl. Ten se standardně nachází v C:\Windows\System32. V něm jsou zapsány informace o HW vašeho počítače, které jsou použity pro aktivaci produktu Windows XP. Po provedené instalaci stačí soubor opět vrátit do zmíněné složky, bez nutnosti opětovné registrace.
Toto nefunguje.. zálohoval jsem si ten soubor a po reinstalu jsem ho tam vrátil a stejně to chce registraci..
Pro upřesnění - zkoušeno na originálce Windows XP Home SP2.
-
- Pohlaví:
Ahoj, chtěl bych jen doplnit do seznamu McAfee SecurityCenter, který je zdarma a řekl bych že moc lidí o tom neví a i v tomto tématu je zmiňován jako placený. Já ho již chvíli používám a jsem s ním docela spokojený. Pro nainstalování tohoto programu je potřeba pouze registrace na aol myslim.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud najdete ve svém PC podezřelé procesy, můžete si zjistit k čemu vlastně patří:
http://www.processlibrary.com/
http://www.processlibrary.com/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Když tam máš MozBackup, doplnil bych backup Opery: http://www.slunecnice.cz/sw/backup-opera/
a taky (ale nechce se mi hledat) by stálo za to doplnit SP3 pro WinXP
//SP3 tam doplním časem, až bude jasné že nejsou v něm ještě další mouchy...
fredik
a taky (ale nechce se mi hledat) by stálo za to doplnit SP3 pro WinXP
//SP3 tam doplním časem, až bude jasné že nejsou v něm ještě další mouchy...
fredik
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trocha sem se nudil a tak vytvořil prográmek, který vám povolí správce úloh a editor registrum poku vám ho nějaký ten virus zakázal.
LINK: http://dogbig.own.cz/index.php?p=8
LINK: http://dogbig.own.cz/index.php?p=8
Pc:
Toshiba satellite l40-14d 15,4" laptop, Celeron M530 1,73, dual ch. DDR2 RAM 2x512MB, Intel GMA X3100 up to 256MB shared, HDD Toshiba 120GB 5400 rpm SATA, DVD DL/CD RW, HD Realtek audio, WI-FI
SW:
Ms Windows XP PRO, Office07 ent.
Turbo Delphi
Toshiba satellite l40-14d 15,4" laptop, Celeron M530 1,73, dual ch. DDR2 RAM 2x512MB, Intel GMA X3100 up to 256MB shared, HDD Toshiba 120GB 5400 rpm SATA, DVD DL/CD RW, HD Realtek audio, WI-FI
SW:
Ms Windows XP PRO, Office07 ent.
Turbo Delphi
.... mam nelegalni kopii windows jestli to pomuze :)
//dotaz upraven
///mmm
//dotaz upraven
///mmm
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”