Virus?
-
- nováček
- Pohlaví:
Virus?
Zdravím, před nedávnem jsem na jednom PC se systémem WIN7 zpozoroval problém se spouštěním jedné aplikace, bylo to VideoRedo a hlásilo chybu 0xc0000005. Po opětovném přeinstalování to chvíli chodilo a za nějakou dobu to samé. Potom to začalo dělat i na jiném PC a tu samou chybu začali hlásit i jiné aplikace - Keil a Rufus. Na Notebooku který dlouho nebyl připojen k netu všechny programy běží bez problému. Teď jsem si všiml že program VideoRedo přepíše nějaké knihovny(změní se velikost) a k od původní knihovny udělá zálohu s příponou .dat. Pokud překopíruji původní knihovnu program se znovu jednou spustí a přepíše knihovnu (vždy přepsal jednu ale ne vždy tu samou). Rufus má jen soubor .exe a ten se přepsal po spuštění taky. A někdy udělal zálohu s příponou dat, ale ne vždy. Keil nejde ani nainstalovat. Setkali jste s tím už někdo? Může to dělat virus? Nebo vadné runtime knihovny? Měl jsem na obou PC hodně verzí Visual C++ a Net Framework, kvůli nějakým IDE. Nebo to dělá Microsoft? V poslední době se začali objevoval hlášky o "nepravém" systému, i když mám OEM licenci, ale ignoroval jsem to.
-
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Virus?
Na těch PC co dělají ty chyby je systém windows7? Jiné soubory mají správnou koncovku? Třeba word?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”