antivirus 2009

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

defenz0r
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

antivirus 2009

Příspěvekod defenz0r » 15 zář 2008 21:48

lidi,tak se mě najednou všecko začlo srat,pozadi se změnilo,ikony zmizeli,nic nejelo,tak sem dal rychle obnovu systemu,myslite že to pomohlo ??? všecko vypada ok,jediny co po obnově mě vadilo že nemam par věci ktery sem měl předtim,ale to spravim,jen doinstaluju,a z plochy sem vymazal tři zastupce neexistujici naky error cleaner apod,a v program files složku ktera měla par KB vypada vše ok,myslite že ta obnova mohla na 100% zabrat ? prosim je to duležity :( zrovna včera sem čistě formatoval a přeinstaloval windows,diky

Reklama
defenz0r
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: antivirus 2009

Příspěvekod defenz0r » 15 zář 2008 22:04

no tak to projiždím superantispyware a nachází to ještě několik věci po tom no,celkem asi 15 nakych věci,tak vidim že nainstaluju nakej antivir a projedu to eště a zkusím ten combofix,pomuže mi někdo pls ?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: antivirus 2009

Příspěvekod memphisto » 16 zář 2008 08:30

vlož sem log z HijackThis (návod v podpisu)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”