Dobrý den,
projel jsem počítač programem MWAV. V okně Informace o nalezených hrozbách bylo tohle:
Invalid Entry DllName = appmgmts.dll (in key SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\GPExtensions\{c6dc5466-785a-11d2-84d0-00c04fb169f7}). Action Taken: Deleting Registry Key {c6dc5466-785a-11d2-84d0-00c04fb169f7}.
** Scanning may fail! File Locked [SUSPICIOUS]: C:\WINDOWS\system32\Drivers\sptd.sys (????)
JInak byly u všech položek nuly, pouze 27 chyb.
Poraďte prosím jak postupovat dál, čeho se týkají ty chyby? Díky moc a pěknej den.. L.P.
kontrola PC MWAV
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: kontrola PC MWAV
Ohledně té chyby nevím, ale zdá se, že ji MWAV odstranil.
Ohledně toho souboru-zkontroluj, zda je MWAV spuštěn s administrátorským oprávněním.

Ohledně toho souboru-zkontroluj, zda je MWAV spuštěn s administrátorským oprávněním.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Ahoj a díky za odpověď.. bude to asi tak jak píšeš, pokoušel jsem se o tom něco vygooglovat a vypadá to, že těch 27 chyb co MWAV
uvádí budou patrně klíče v registrech, které program diagnostikoval jako neůplné, poškozené a pod. V okénku kritických nálezů uvádí
nulu, tak to snad bude O.K. Ještě jednou díky za ochotu a čas.. L.P.
uvádí budou patrně klíče v registrech, které program diagnostikoval jako neůplné, poškozené a pod. V okénku kritických nálezů uvádí
nulu, tak to snad bude O.K. Ještě jednou díky za ochotu a čas.. L.P.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není vůbec zač-to byla maličkost. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”