Je mi známo, že se nemá rád s jinými antiviry a programy s rezidentní ochranou. Avast jsem odinstaloval, Zone Alarm taky, u Spyware Terminatoru jsem zastavil rezidentní ochranu. Pořád ale když ho spustím, tak se za chvíli sekne PC, už nevím čím to může být
Eset smart security
Eset smart security
Ahoj, na letošním INVEXu jsem získal verzi ESET Smart security do konce roku zdarma, ale poté, co jsem jí nainstaloval a spustil, tak se seknul PC
Je mi známo, že se nemá rád s jinými antiviry a programy s rezidentní ochranou. Avast jsem odinstaloval, Zone Alarm taky, u Spyware Terminatoru jsem zastavil rezidentní ochranu. Pořád ale když ho spustím, tak se za chvíli sekne PC, už nevím čím to může být

- CrasherKill
- Level 5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Eset smart security
Odinstaluj eset projeď pc programem ccleaner a v něm i registry a znovu nainstaluj eset.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Owner
- Master Level 8.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Jediná známá chyba je teď v tom ,že když se připojí k wifi (pc) ,tak ten firewall to zablokuje kompletně (stačí vypnout firewall a jede se dál).
nemáš náhodou jeden z těchto programů? Něco podobného mi dělá (na chvíli se sekne explorer .exe a potom jede +- do 10s) a začalo to dělat s instalací jednoho z těcho programů. Ale komplet se mi to ještě neseklo.
Real player
Nero player (nero
Crysis Warhead
Tune up Ulities
Ati catalyst
nemáš náhodou jeden z těchto programů? Něco podobného mi dělá (na chvíli se sekne explorer .exe a potom jede +- do 10s) a začalo to dělat s instalací jednoho z těcho programů. Ale komplet se mi to ještě neseklo.
Real player
Nero player (nero
Crysis Warhead
Tune up Ulities
Ati catalyst
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Já třeba používám ESS a mám i zaplý rezidentní štít u spyware terminátora a vpohodě.. Co nezachytí jeden, zachytí druhý. Ale většinou teda ESS.
Dostal jsi to na cd? Může být třeba chyba tam..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
mixik007 píše:Odinstaluj eset projeď pc programem ccleaner a v něm i registry a znovu nainstaluj eset.
Zkoušel jsem, nejde to
Owner píše:Jediná známá chyba je teď v tom ,že když se připojí k wifi (pc) ,tak ten firewall to zablokuje kompletně (stačí vypnout firewall a jede se dál).
Real player
Nero player (nero
Crysis Warhead
Tune up Ulities
Ati catalyst
Mám Real player a od nera Nero show time, jinak ten nero player ne
Romaine píše:Já třeba používám ESS a mám i zaplý rezidentní štít u spyware terminátora a vpohodě.. Co nezachytí jeden, zachytí druhý. Ale většinou teda ESS.
NN, je to verze, kterou dostaneš na kód na netu
- Owner
- Master Level 8.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Zajímavé , zrovna dneska ráno spustím pc a vše o.k.
.
JInak projeď ještě jednou registry nějakým čistidlem a třeba si nainstaluj tuneup ulities , ten má hodně dobrých fonkcí a podívej se tam , co se ti spouští při startu pc (po přihlášení za programy).
.JInak projeď ještě jednou registry nějakým čistidlem a třeba si nainstaluj tuneup ulities , ten má hodně dobrých fonkcí a podívej se tam , co se ti spouští při startu pc (po přihlášení za programy).

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
hmmm... tak jsem si vypnul po spuštění všechny služky a procesy (kromě těch životně důležitých
) a spustim estet.... sice to trvá o chvilku dýl, ale zase se to sekne 
Vypadá to že tady se člověk ani po 24 hodinách odpovědi nedočká :( , tak jsem radši napsal na podporu do Esetu kde mi snad pomůžou
jo podpora od esetu je vstřícná
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
V jakym slova smyslu to myslíš?
abych věděl na co se mám připravit 
- Elusive
- Level 5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Podpora ESETu je opravdu výborná, mně odpověděli v podstatě okamžitě.
Taky si myslím, mě odpověděli hned, dále pak jsem odpověděl zpátky a odpověď tu byla do tří minut.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”