AVAST: dobrý nebo ne?
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AVAST: dobrý nebo ne?
Používám Avasta už čtyři roky a jsem s ním spokojen. Vejra jsem chytil jen svojí vlastní debilitou a jak už někdo psal přesně vím kdy a jak. Akorát se mi zdá, že při pomalejším připojení k internetu ho to trochu brzdí (ale třeba se mi to jenom zdá). Když jsem zkoušel Aviru, tak se mi net zdál malinko rychlejší.
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Avast používam na "stolovom" pc aj na notebooku dlhý čas a musím povedat že ma NIKDY nesklamal! Ale každý si vyberá (hlavne pri free av) sám!
samael.35
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Teď ho zatím testuji na NTB (asi měsíc) a včera mě nějak vyděsil
Jeho rezidentní ochrana našla vir v System32.. Raději jsem dal nic nemazat.. protože to byl systémový soubor.. Tak mi Avast doporučil restart NTB a projet scanem.. Tak jsem dal projet scanam, úroveň scanování normální. A nic nenašel....
Nevíte v čem se stala chyba? Díky..

Nevíte v čem se stala chyba? Díky..
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bud ho Avast , už nemůže najít nebo mylná detekce.Zkus pro klid duše projet pc jiným antivirem. 

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”