coolnameshop
coolnameshop
Co to je za bordel, když mám na webu coolnameshop ??? Jak to najít a jak to odstranit???
Re: coolnameshop
Copak já vím?
AVAST nedovolí některým vstoupit na můj web www.rvfstudio.cz a hlásil chybu v banerku, tak jsem ho tam dohrál a napsal jsem do AVAStu a tohle mi odepsali:
Ten web je zavirovany az na kost, vcetne hlasky o chybe (404 - not found). Kdyz se Vas prohlizec snazil stahnout soubor FAVICON.ICO (ktery tam nebyl), dostal misto nej zavirovane hlaseni (ktere Avast spravne zablokoval). Po nahrani FAVICON.ICO bylo zdanlive vse v klidu. Nakaza tam ale porad je, na vice strankach, hledejte retezec "coolnameshop" a pro vyleceni odstrante cely iframe.
AVAST nedovolí některým vstoupit na můj web www.rvfstudio.cz a hlásil chybu v banerku, tak jsem ho tam dohrál a napsal jsem do AVAStu a tohle mi odepsali:
Ten web je zavirovany az na kost, vcetne hlasky o chybe (404 - not found). Kdyz se Vas prohlizec snazil stahnout soubor FAVICON.ICO (ktery tam nebyl), dostal misto nej zavirovane hlaseni (ktere Avast spravne zablokoval). Po nahrani FAVICON.ICO bylo zdanlive vse v klidu. Nakaza tam ale porad je, na vice strankach, hledejte retezec "coolnameshop" a pro vyleceni odstrante cely iframe.
-
- Pohlaví:
Tak udělej co ti doporučují, najdi a odstraň vše co se toho řetězce týká.
Jenže nevím jak.... 

-
- Pohlaví:
Já taky netuším jak se odvirovává web. Zkus to podle nich: Klikni do stránky a stiskni CTRL+F, vyskočí ti okno do kterého napíšs co hledáš a klikneš na Najít další. Ono ti to ten řetěze vyhledá a ty ho odstraníš a pokračuješ Najít další. Viz screen. Jinak nevím.
Tak tohle určitě nepůjde....
to je někde ve zdrojovém textu a ne v textu toho webu... 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže musíš upravit zdrojový kód a znovu to na web nahrát, po odstranění původního.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”