prosím o pomoc s virem

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

misut
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

prosím o pomoc s virem

Příspěvekod misut » 28 čer 2009 23:28

Prosím odborníky o radu, začal jsem při připojení přes Skype -posílat soubory infikované Trojanem- vírem/ovšem nic jsem neposílal!!!.Proto jsem vše odinstaloval a zkusil Windows XP nainstalovat znovu,ale některé programy mi hlásily,nainstalovat opravné balíčky Windows XP /to mám/,Provedeno,ale některé z programů nejde spustit.Můžete mi prosím provést někdo kontrolu logu ,nebo jinak pomoci???

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Re: prosím o pomoc s virem

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 28 čer 2009 23:36

Evidentně si neprovedl čistou instalaci/nebo provedl/?...jinak log z HJT můžeš vložit do sekce HijackThis,návod viewtopic.php?f=70&t=5119 ,možná ale budeš muset počkat do zejtřka,protože ty logy tu luští málo lidí 3-4,a ti lidé třeba už spí :) Jinak nebylo by od věci přiblížit tvou situaci,jaký programy ti nejdou a jak se to projevuje....nemusí všechno způsobovat viry,ale třeba selhání lidskýho faktoru,nebo trivialita či ostatní záležitosti...

misut
Level 2
Level 2
Stav:

Re: prosím o pomoc s virem

Příspěvekod misut » 29 čer 2009 00:01

Věřím,že snad je na vině můj postup,dám do sekce a počkám,moc díky za info!!! :listen:

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”