Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Jinak kontaktuj poskzytovatele připojení.
Jsem na odjezdu , budu tady nejspíše až ve čtvrtek.
Zpomalil se mi internet.* Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zpomalil se mi internet.*
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Scanning Report
Sunday, February 7, 2010 19:54:11 - 20:22:03
Computer name: DIGISKOLA-22
Scanning type: Scan system for malware, spyware and rootkits
Target: C:\ D:\
No malware found
Statistics
Scanned:
* Files: 39015
* System: 3695
* Not scanned: 6
Actions:
* Disinfected: 0
* Renamed: 0
* Deleted: 0
* Not cleaned: 0
* Submitted: 0
Files not scanned:
* C:\PAGEFILE.SYS
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SOFTWARE
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SECURITY
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SAM
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\DEFAULT
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
Options
Scanning engines:
Scanning options:
* Scan defined files: COM EXE SYS OV? BIN SCR DLL SHS HTM HTML HTT VBS JS INF VXD DO? XL? RTF CPL WIZ HTA PP? PWZ P?T MSO PIF . ACM ASP AX CNV CSC DRV INI MDB MPD MPP MPT OBD OBT OCX PCI TLB TSP WBK WBT WPC WSH VWP WML BOO HLP TD0 TT6 MSG ASD JSE VBE WSC CHM EML PRC SHB LNK WSF {* PDF ZL? XML XXX ANI AVB BAT CMD JOB LSP MAP MHT MIF PHP POT SWF WMF NWS TAR
* Use advanced heuristics
Sunday, February 7, 2010 19:54:11 - 20:22:03
Computer name: DIGISKOLA-22
Scanning type: Scan system for malware, spyware and rootkits
Target: C:\ D:\
No malware found
Statistics
Scanned:
* Files: 39015
* System: 3695
* Not scanned: 6
Actions:
* Disinfected: 0
* Renamed: 0
* Deleted: 0
* Not cleaned: 0
* Submitted: 0
Files not scanned:
* C:\PAGEFILE.SYS
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SOFTWARE
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SECURITY
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SAM
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\DEFAULT
* C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
Options
Scanning engines:
Scanning options:
* Scan defined files: COM EXE SYS OV? BIN SCR DLL SHS HTM HTML HTT VBS JS INF VXD DO? XL? RTF CPL WIZ HTA PP? PWZ P?T MSO PIF . ACM ASP AX CNV CSC DRV INI MDB MPD MPP MPT OBD OBT OCX PCI TLB TSP WBK WBT WPC WSH VWP WML BOO HLP TD0 TT6 MSG ASD JSE VBE WSC CHM EML PRC SHB LNK WSF {* PDF ZL? XML XXX ANI AVB BAT CMD JOB LSP MAP MHT MIF PHP POT SWF WMF NWS TAR
* Use advanced heuristics
Už mě i napadla možnost, že když jsem dal notebook správcům sítě na přeinstalování toho AVG, jestli mi nějak neupravili nastavení pro internet. Ale moc se v tomhle nevyznám takže absolutně nevím jak je to proveditelné, jestli vůbec je.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nákaza tam viditelně není. AVG ? Vlogu vidím pouze balík F-Secure Anti-Virus ( u něj můžeš vypnout rez. ochrany antiviru a antispywaru ale zejména zkus deaktivovat jeho firewall , nebo projít jeho nastavení- to by mělo mít vliv.
Jsem tu jen na skok , budu doma až ve čtvrtek.
Jsem tu jen na skok , budu doma až ve čtvrtek.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
AVG jsem tam měl původně. Potom jsem ho odinstaloval a místo něj jsem nainstaloval F-Secure.
Zkusil jsem pořešit nastavení firewallu od F-Secure a dokonce ho i vypnout ale pořád stejné (měl jsem zaplý i firewall od Windowsu, když jsem ho vypl a nechal jen F-Serure tak taky nic - a opačně též bez výsledku).
EDIT: Risknul jsem i vypnutí obou firewallů současně a pořád beze změny.
Zkusil jsem pořešit nastavení firewallu od F-Secure a dokonce ho i vypnout ale pořád stejné (měl jsem zaplý i firewall od Windowsu, když jsem ho vypl a nechal jen F-Serure tak taky nic - a opačně též bez výsledku).
EDIT: Risknul jsem i vypnutí obou firewallů současně a pořád beze změny.
Opravil jsem si připojení přes kabel (předtím mi to nešlo) a po kabelu jsem naměřil stejný údaj jako na ostatních PC. Takže předpokládám že zakopaný pes bude v nastavení WiFi. A jelikož tomu nerozumím tak si počkám na radu, případně zkusím nastavení "obšlahnout" od sestry z ntb která jede též přes WiFi.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zpomalil se mi internet.* Vyřešeno
To bude asi nejlepší řešení. kvůli nastavení wi-fi můžeš zadat nové téma do příslušné sekce.
Viry to nebude, takže tady vše.
Viry to nebude, takže tady vše.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”