...a pak ještě todle.. http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=24295
Pokud jsou ty odkazy správné, potvrďte to, prosím, možná to pomůže někomu dalšímu.
Brána firewall systému windows Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Brána firewall systému windows
To jsem přeci psal již výše....
Pokud máš comp zavirovaný , tak Ti ani jeden odkaz nepomůže.Napřed odvirovat a pak teprve opravit.
Pokud máš comp zavirovaný , tak Ti ani jeden odkaz nepomůže.Napřed odvirovat a pak teprve opravit.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
No, zavirovaný byl asi před měsícem. To jsem vyřešil, jenže jsem si pak nechal zapnout bránu firewall od poskytovatele, tak jsem o tom vůbec nevěděl, že se k windowsácké bráně nemohu dostat. Zjistil jsem to teprve teď, když jsem ji potřeboval zkontrolovat, jestli je zapnutá ( totiž tu od poskytovatele jsem si nechal vypojit ).
Tak se nezlob.. a je to teda správný postup, jo?
Měj se.
Tak se nezlob.. a je to teda správný postup, jo?
Měj se.
ahoj lidi mam problem kdys chci spustit brana firewall system windows tak mi vlitne ikona a v ni je napsano : Zduvodi neznameho problemu nemuze system windows zobrazit nastaveni firewall system windows poradi nekdo dik moc
lidi mam problem kdys kliknu na centralni zabecpeceni pise to ze centralni zabespeceni neni aktualne kdyspozici a ze mam restartovam PC ale to us sem delal ale nic
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”