spyware a antispyware? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
spyware a antispyware?
V centrumu mi pořád lítaj praštěný wokna že mám computer infected, ale nemám, používám ad-awre a vše je čistý. Tak co s tim?OS mam ME.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, mohl by jsi to prosím trochu upřesnit? V jakém centrumu? To máš na mysli, když vstoupíš na http://www.centrum.cz? Vyskakuje ti klasické pop up okno - je česky? No, asi ne když píšeš "infeected" viď...
Jaký používáš prohlížeč, že by MSIE?
P.S. adaware není jediný software, na odstraňování spyware
Jaký používáš prohlížeč, že by MSIE?
P.S. adaware není jediný software, na odstraňování spyware

-
- Pohlaví:
Vyřešeno
No jasně http://www.centrum.cz. Česky to taky naní, to teda ne. Prostě WARNING... a hotovka šmitec kalafuna. Vyřízeno. Ad aware se mi zdá jako nejlepší a nikdy jsem s nim neměl problém, měl jsem tam i SpyBlocks, a spoustu jinejch, ale nic.Prhlížeč mám MSIE 5.5.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemyslím si, že by to mělo mít nějakou souvislost s centrum.cz ....vypadá to prostě na to, že máš hijacknutý IE ..doporučuji update internet exploreru + projetí systému vším, co najdeš proti spyware, pak můžeš napsat co jsi zkusil a co pomohlo..
Jestli nepomůže, napiš stránku, na kterou ti to okno odkazuje, pokud není adresa vidět, stiskni CTRL+N (otevřeš ji v novém okně již s adresou)
Jestli nepomůže, napiš stránku, na kterou ti to okno odkazuje, pokud není adresa vidět, stiskni CTRL+N (otevřeš ji v novém okně již s adresou)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ad-aware je sice dobrý ale není všemocný.je lepšímít víceantispywarových programů a kombinovat je ale rezidentně běžet jen jeden.používám osobně ad-aware se pro,spybot,spyware terminator a spyware doctora a sem maximálně spokojený 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto: rada je to sice dobrá, ale téma je více než 2 roky staré. 

Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”