Mizne mi pamäť z disku

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

liliana
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Mizne mi pamäť z disku

Příspěvekod liliana » 08 srp 2010 11:47

Potrebovala by som poradiť:
Mizne mi pamäť z disku C. Už mi ani nejdú niektoré programy otvoriť,lebo je tam málo pamäte. Stále sa mení. Mám základnú 60GB a naposledy som mala volné 4GB. Potom som PC asi mesiac nepoužívala,len som si pozerala maily a tak. A keď som ho teraz zapla tak mám že 210MB.. :huh: A stále sa to mení... že 520,375 alebo tak... :dontgetit: nechápem...? :eh: myslíte že by to mohol byť vírus? lebo už si ani NEMÁM ČO vymazať... všetko si ukladám na D-čko, a na C-čku som mala odjakživa volných aspoň 6GB...a nič naň neukladám!! :x myslíte že by sa to dalo spraviť,alebo si mám preinštalovať Windows? (mám Vistu) kujem :cry:

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Mizne mi pamäť z disku

Příspěvekod Luboš » 08 srp 2010 14:37

Zkus si ručně vymazat obsah následujících adresářů (ne adresáře samotné) - viz dále. Pokud některé soubory nepůjdou, tak je jednoduše přeskoč, mohou to být právě používané pracovní soubory systému. Tak tedy:

1. C:\Documents and Settings\tvůj_účet\Local Settings\Temp
2. C:\Documents and Settings\tvůj_účet\Local Settings\Temporary Internet Files
3. C:\Windows\Temp
4. Klikni pravým tlačítkem myši na disk C:, zvol Vlastnosti, pak Vyčištění disku, v záložce Další možnosti klikni dole (v části Obnovení systému ...) na tlačítko Vyčistit.
5. Vysyp koš (pokud jsi to už neudělala v bodu č.4)

Na tyto věci CCleaner nepoužívám, i když je to dobrý program.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

bledulka
Level 5
Level 5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod bledulka » 08 srp 2010 20:26

Ahoj, já se sem taky vetřu.
Jak psal Luboš, smaž obsah těch složek (dá se to nastavit i v ccleaneru, aby byla jistota, že budou vždy smazány.)

Pak sem vlož log ze Rsitu, mrkneme po breberkách

Stahni Rsit http://images.malwareremoval.com/random/RSIT.exe
-spusť, klikni na tlačítko Continue
-po skenu na tebe vyběhne log.txt,obsah vlož zde

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 08 srp 2010 21:47

Pánové , jste v sekci Viry, antiviry, firewally… , všichni víte , že se zde řeší pouze viry.
Stačilo by , aby jeden z Vás zadavateli naznačil , aby si založil nové téma i v jiné sekci a nedělat tady z toho diskuzní kroužek.
Co si potom z toho má vybrat?

Tady je pánem pouze bledulka!

/promazáno.Poslední varování pro zůčastněné! memphisto
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 08 srp 2010 22:20

Tak na to měl snad reagovat moderátor nebo správce hned u prvního příspěvku! My se snažíme pomoct a nekontrolujeme (tedy alespoň já), zda je původní příspěvek v patřičné sekci. Vidím ho v celkovém seznamu a tak odpovídám (pokud mám co poradit). A VO TOM TO JE, Pitkine. A navíc si myslím, že pokud autorka původního příspěvku měla podezření na virus, tak to umístila správně.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”