napadeni pocitace virem Vyřešeno
Re: napadeni pocitace virem
Tak jsem stahnul i ten installer a executable,kliknul jsem na to druhy dal jsem akcepta scen fixnul jsem ty polozky a uz tam nejsou,takze konecne uspech.Co ted mam to teda vycistit a co ty moznosti zoobrazovani ty slozky co jsem menil?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Ty můžeš zase dát zpátky , aby se nezobrazovaly.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Jeste mam 2 otazky,mam v pocitaci plno souboru,ktery se mi vytvorily behem toho odvirovani,ani ten tz cleanery ni je neodstranily.jsou to treby i slozky nad kteryma je zamecek,co s nima?Dalsi otazka je ohledne toho,ze kdyz spustim test vykonu pocitace,tak se mi nedokonci vyhodnoceni pocitace,muzu to nejak zjistit,jak je na tom pocitac ohledne grafiky Ram a podobne.Muzes mi poradit?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: napadeni pocitace virem Vyřešeno
Nevím o jaké soubory a složky se zámečkem se jedná , ale ještě Ti dám program , který by měl vše , co jsi stáhnul ode mě zase smazat.
Stáhni si ToolsCleaner2( by de A.Rothstein & Dj Quiou )
na plochu a spusť ho.
Klikni na Pt. Restauration (obnova) a poté na OK.
Klikni na Corbeille (koš) a poté na OK.
Klikni na Fichiers temp (temp složky) a poté na OK.
Klikni na Recherche (hledání) a nech Cleaner pracovat. Může se během čištění zastavit , ale nech ho pokračovat.
Když program skončí , klikni na Suppression (odstranění)a odstraň nalezené.
Zavři program.
Program maže i všechny nástroje na odvirování a vytváření logů , které se zde používají (HJT, Combofix, OTM, OTL, OTS atd.)
Nevím co přesně myslíš tím testovacím programem.
Existuje :
Everest Home Edition , CPU-Z atd.
Kvůli tomu si můžeš zadat nové téma v sekci Hardware , nebo zkusit nejprve v této sekci (HW) hledat.
Stáhni si ToolsCleaner2( by de A.Rothstein & Dj Quiou )
na plochu a spusť ho.
Klikni na Pt. Restauration (obnova) a poté na OK.
Klikni na Corbeille (koš) a poté na OK.
Klikni na Fichiers temp (temp složky) a poté na OK.
Klikni na Recherche (hledání) a nech Cleaner pracovat. Může se během čištění zastavit , ale nech ho pokračovat.
Když program skončí , klikni na Suppression (odstranění)a odstraň nalezené.
Zavři program.
Program maže i všechny nástroje na odvirování a vytváření logů , které se zde používají (HJT, Combofix, OTM, OTL, OTS atd.)
Nevím co přesně myslíš tím testovacím programem.
Existuje :
Everest Home Edition , CPU-Z atd.
Kvůli tomu si můžeš zadat nové téma v sekci Hardware , nebo zkusit nejprve v této sekci (HW) hledat.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”