Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, který antivir, popř. internet security - protože jsem denodenně na netu, je podle Vás nejlepší.
Děkuji za vaše postřehy,
Honza
Jaký si vybrat Antivir / Internet security ? Vyřešeno
Re: Jaký si vybrat Antivir / Internet security ?
Pokud bys použil tlačítko hledat ,tak už zde toto téma je.Tak ještě jednou s placených je to Norton internet security 2011 a z těch zdarma Avast+ na občasný sken superantispyware.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyzkoušej sám !!!
Každý výrobce má (30denní nebo více) zkušební verzi omezenou pouze počtem dnů. Je jich dost a máš minimálně na půl roku vystaráno a pak? Registruj demo pod jinou mailovou adresou a pokračuj
pokud si za tu dobu nevybereš přesně podle svých požadavků a podle spokojenosti ten nejlepší.
Každý výrobce má (30denní nebo více) zkušební verzi omezenou pouze počtem dnů. Je jich dost a máš minimálně na půl roku vystaráno a pak? Registruj demo pod jinou mailovou adresou a pokračuj

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Přesně tak , doporučuji vyzkoušet 90-ti denní verzi Norton internet security 2011 ke stažení zde
Podle mě je to Avast! 5 free. (www.avast.cz) Jestli chceš placený, tak zkus třeba Nod32...
Jinak doporučuju Avast! U mě nikdy neměl problémy s virem. Navíc nová verze 5 je velmi rychlá a přináší velmi málo tzv. falešné detekce.
STAHUJ ZDE: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ownload/?g[hledano]=&g[oz]=5.0.677
Jinak doporučuju Avast! U mě nikdy neměl problémy s virem. Navíc nová verze 5 je velmi rychlá a přináší velmi málo tzv. falešné detekce.
STAHUJ ZDE: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ownload/?g[hledano]=&g[oz]=5.0.677
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Free AVIRA nebo placený ESET se kterým se mi nikdy nestalo, že bych měl v PC vira.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”