ochrana počítače před napadením zvenku konkrétní osobou.Jak? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ochrana počítače před napadením zvenku konkrétní osobou.  Vyřešeno

Příspěvekod memphisto » 01 úno 2011 16:43

Nechej to ještě otevřené a zítra doplň reakci policie. Jsem na ni zvědavý ( a ne asi jen já) :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
Jirka1989
Level 2
Level 2
Stav:

Re: ochrana počítače před napadením zvenku konkrétní osobou.

Příspěvekod Jirka1989 » 01 úno 2011 18:17

Počkej neuzavírej ho:) třeba nás bude zajímat jak se to vyvíjí, co vy ostatní na to?:)
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...

Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 01 úno 2011 21:16

Jestli si měníš hesla a používáš složité a z různých i speciálních znaků, tak jsou jen 2 možnosti:

1) máš v PC keylogger a v tom případě nainstaluj:
Anti-keylogger 6.0-profesionální ochranu proti spyware v raálném čase. Program je zaměřen především na spyware, který zaznamenává stisky kláves.zip

2) možná je to první známka psychické nerovnováhy, blížící se nemoci - paranoidním chováním to může začínat

Ono takhle na dálku je těžké říct, o co se vlastně jedná. Vyloučena není ani jedna možnost, vše je možné ...

PCidiot
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod PCidiot » 02 úno 2011 10:43

Ahoj, jsem si jistá, že ta nerovnováha psychiky je určitě problém, ale pramení to z toho, že mi jistý člověk píše, že ví, co dělám a také hlavně, že si v noci dopisuje s mými známými...Program už tedy stahuju a vyzkouším, děkuju.
Na policii mi řekli, že mám nedostatečné důkazy, nebyla jsem nijak fyzicky ani na majetku poškozená a asi celkově, když viděli, že jsem taková rozhozená a špatně se vyjadřuju...Zeptali se, zda jsem byla fyzicky napadena, načež jsem řekla, že jsem se s daným člověkem neviděla osobně. Zdálo se mi, že je to marný, tak jsem odešla pryč. Asi jednoduše přestanu chodit na net a je to vyřešený.
Děkuju Vám za ochotu.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”